Jump to content
ШОТЛАНДЕЦ

СЛЯПАТА НЕДЕЛЯ ДОЙДЕ

Recommended Posts

ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИчКИ,Сляпата неделя и за мен доиде(Ще се женя).На 16.08.09,се реших и аз да мина от страната на "бракуваните" вече колеги :) .Знам,че е твърде късноможе би да пускам тема за това че се нуждая от колега които кара акорд(2002-2007),там някъде за около максимум час и половина на посочената от мен по горе дата от 9:30 до около 11:00.А ако просто няма работа и е свободен ще се радвам ако остане до края на празненството(още някой от форума не би бил излишен).Колеги ЕС-КЛАСИ,БМВ И МНОГО ДРУГИ КАТО АУДИТА КОЛИ- БОЛ.Но нека бъда различен от всички които ползват тези марки,като най-доброто което сметнах е да бъде АКОРД. Скромно момче сам и не мисля че кола за над 90-100 хил ме прави по модерен :) .Обръщам се кам колегите с акорди от Старозагорско(по близо сте ми),от Казанлък съм,така че не мисля че е редно да занимавам с глупости колегитекоито са по от далече,макар че ще се радвам ако някои дори и по от дале4е ми предложи своите услуги.Колеги искам да се знае,че си плащам за загубено време и гориво! Растоянието което колата ще измине с пандела в Казанлък е не повече от 1км(от църквата до ресторанта,галимации като взимане на булка,кумове и др. няма да има въобще. Ще помоля колегите с акорд,които решат че могат да помогнат да ми пишат на лични моля! ПОЗДРАВИ НА ВСИчКИ,ЖИВИ И ЗДРАВИ: Георги и Галина Георгиеви (ШОТЛАНДЕЦ)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...