ШОТЛАНДЕЦ 2 #1 Публикувано 12 Август, 2009 ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИчКИ,Сляпата неделя и за мен доиде(Ще се женя).На 16.08.09,се реших и аз да мина от страната на "бракуваните" вече колеги .Знам,че е твърде късноможе би да пускам тема за това че се нуждая от колега които кара акорд(2002-2007),там някъде за около максимум час и половина на посочената от мен по горе дата от 9:30 до около 11:00.А ако просто няма работа и е свободен ще се радвам ако остане до края на празненството(още някой от форума не би бил излишен).Колеги ЕС-КЛАСИ,БМВ И МНОГО ДРУГИ КАТО АУДИТА КОЛИ- БОЛ.Но нека бъда различен от всички които ползват тези марки,като най-доброто което сметнах е да бъде АКОРД. Скромно момче сам и не мисля че кола за над 90-100 хил ме прави по модерен .Обръщам се кам колегите с акорди от Старозагорско(по близо сте ми),от Казанлък съм,така че не мисля че е редно да занимавам с глупости колегитекоито са по от далече,макар че ще се радвам ако някои дори и по от дале4е ми предложи своите услуги.Колеги искам да се знае,че си плащам за загубено време и гориво! Растоянието което колата ще измине с пандела в Казанлък е не повече от 1км(от църквата до ресторанта,галимации като взимане на булка,кумове и др. няма да има въобще. Ще помоля колегите с акорд,които решат че могат да помогнат да ми пишат на лични моля! ПОЗДРАВИ НА ВСИчКИ,ЖИВИ И ЗДРАВИ: Георги и Галина Георгиеви (ШОТЛАНДЕЦ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШОТЛАНДЕЦ 2 #2 Отговорено 13 Август, 2009 Това само в Старазагорско ли няма акорди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове