Jump to content
Guest honda5500

?

Recommended Posts

Guest honda5500

Искам да знам колеги,някой купужал ли е нещо от "genchotur"-колегата с якетата ХОНДА и джанти ? Питам,защото аз се опитвам от два да видя едни джанти които продава,и не мога.Пазбрахме се да се видиме и да ми ги покаже и от тогава не ми вдига телефона?!?!?!?!?!?!?!?! Е това не мога да го разбера?!?!?!? Какво става с тоиа човек ????? Може просто да вдигне телефона и да каже "продадени са" а не да ми затватря,да си изключва тел. и тн.Та за това ви питам колеги,ако някой е купувал нещо от "genchotur" дали да продължавам да го търся,или да забравя за джантите:D! :dry::D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Аз си купих якенце....немаше никъв проблем...даже по куриер ми го прати...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Аз го познавам от много време и имам добри впечатления. Към мен е бил винаги точен, последното нещо дето си купих от него е яке на Хонда и беше пак точен и си спази уговорката. Предполагам, че може да има проблеми нещо, за да не си вдига тел., нямам идея. :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Може и в 4ужбина да е 4овека :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda5500

Еми тогава се надявам наистина да е възпрепятстван за-да не ми вдига и да ми затваря..........ама като си в чужбина,техния оператор май ти съобщава,че няма връзка,или нещо друго?!?!?!?Както и да е,ще се пробвам пак през weekend-да пък да видим какво ще стане.Просто искам да видя джантите,да знам дали си заслужава да продам мойте и да взема неговите.......това е ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer

Еми тогава се надявам наистина да е възпрепятстван за-да не ми вдига и да ми затваря..........ама като си в чужбина,техния оператор май ти съобщава,че няма връзка,или нещо друго?!?!?!?

Както и да е,ще се пробвам пак през weekend-да пък да видим какво ще стане.

Просто искам да видя джантите,да знам дали си заслужава да продам мойте и да взема неговите.......това е ! :D

<{POST_SNAPBACK}>

Колега, когато някой е в чужбина с мобилния си телефон и използва роуминг услугите на мобилните оператори - свързването става по обикновения начин - ти избираш директно неговия номер и той вижда номера от който го търсят.

Тарифите за разговорите, по които плаща човека в чужбина са много солени - може и към 2-3 лв. за минута да стигнат (зависи от оператора и страната), така че човека яко трябва да се набутва ако трябва да отговаря на всички входящи обаждания от БГ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda5500

Колега, когато някой е в чужбина с мобилния си телефон и използва роуминг услугите на мобилните оператори - свързването става по обикновения начин - ти избираш директно неговия номер и той вижда номера от който го търсят.

Тарифите за разговорите, по които плаща човека в чужбина са много солени - може и към 2-3 лв. за минута да стигнат (зависи от оператора и страната), така че човека яко трябва да се набутва ако трябва да отговаря на всички входящи обаждания от БГ.[/b]

<{POST_SNAPBACK}>

Днес накарах един приятел да се обади и успя....от първия път,и познайте какво...........ПРОДАДЕНИ :D толкова ли му беше трудно.....явно не.Предполагам,че може-би ги е дал на по-голяма далавера,или нещо такова.....О.К. ама като се разбереш с някой евентуален купувач за нещо,поне не му затваряй или изключвай телефона си.Спокойно можеше да ми каже,"абе знаеш ли какво,реших да си ги оставя за мене" или ку други неща, "да не се разкарваш до тук само"........прав ли съм колеги ?

А що се отнася за това как става тарифирането като си в чужбина...занимавам се с GSM-и от 5 години и все още го правя,та имам някаква представа.

Дано да не е прозвучало като заяждане,но все пак мисля,че не беше коректно от негова страна.

:D

Редактирано от honda5500

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...