HEMA ABAHTA 3 #1 Публикувано 12 Август, 2009 Здравейте, Прочетох темата за смяна на крушчиците на таблото, но не намерих отговор там и реших да поспама. Имам следния проблем : изгоряха ми крушките на климатроника и на бутона на аварийните(акорд 99 англичанка). Отворих свалих и започнах да си търся крушчици, но загубих(по скоро жената ги изпра в панталона) фасунгите им (едни малки черни кръгли с различен размер).Продават ли се някъде и къде ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 12 Август, 2009 в хонда се продават или в моргата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аня Митрева 4 #3 Отговорено 12 Август, 2009 Ако са като на другите коли, крушката е неотделяема от фасунката , така си се продават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 12 Август, 2009 отделят се стига да знаеш как Поне на моята англичанка нямаше крушка , която да не може да се смени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HEMA ABAHTA 3 #5 Отговорено 12 Август, 2009 Отделят се и знам как, но като няма фасунги няма как да сложа лампичките. В Бултрако ми обявиха цена варираща от 10 до 30 лв. за брой .... в зависимост ... девойката на можа да уточни точно колко и се чака 1 седмица. Searching..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #6 Отговорено 13 Август, 2009 http://www.superbrightleds.com/instrument.htmlТези вървят заедно с LED /диоди/ на тях. Ако знаеш как да поръчаш от там всичко ще ти е наред. Цените са 2-3 долара. Успех!А, да, и ако напишеш Twist Lock base в ebay ще ти излезнат различни видове такива закопчалки. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ALEX 1 #7 Отговорено 13 Август, 2009 (Редактирано) Магазин Викиват ако не станат ги преправяш и стават. Редактирано 13 Август, 2009 от ALEX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HEMA ABAHTA 3 #8 Отговорено 13 Август, 2009 http://www.superbrightleds.com/instrument.htmlТези вървят заедно с LED /диоди/ на тях. Ако знаеш как да поръчаш от там всичко ще ти е наред. Цените са 2-3 долара. Успех!А, да, и ако напишеш Twist Lock base в ebay ще ти излезнат различни видове такива закопчалки. Успех Благодаря за инфото... Поръчах сега чакам да видя какво ще дойде и ще покажа снимки всичко ако е ОК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аз-съм споко 29 #9 Отговорено 13 Август, 2009 Ще ползвам темата на колегата ,за да не отварям нова.Та каде във Варна мога да ги намеря тези диоди(и норналните крушки) ,че моито табло е в 2 цвята...( м/у 80 у 120 е в различен цвят)П.П преди 1 месец обиколих около 10-12 магазина за авточасти ,на нито едно моясто не бяха виждали като мойте крушки.Става въпрос за Сивик 5г Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #10 Отговорено 13 Август, 2009 Ще ползвам темата на колегата ,за да не отварям нова.Та каде във Варна мога да ги намеря тези диоди(и норналните крушки) ,че моито табло е в 2 цвята...( м/у 80 у 120 е в различен цвят)П.П преди 1 месец обиколих около 10-12 магазина за авточасти ,на нито едно моясто не бяха виждали като мойте крушки.Става въпрос за Сивик 5гВ дилъра на хонда бе пич.обиколи още малко та да ти излезнат златни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonchev 0 #11 Отговорено 16 Август, 2009 В Хонда кви пари са крушките и има ли цветни ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HEMA ABAHTA 3 #12 Отговорено 17 Август, 2009 По нагоре пише в официалния вносител какви са цените.... или поне около каква цена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HEMA ABAHTA 3 #13 Отговорено 19 Август, 2009 Дойдоха диодите за 4 дни ( от четвъртък до вторник). Фасунгите са 3 и 4 mm и най важното СТАВАТ! Диодите са сини. Утре ще постна и снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #14 Отговорено 19 Август, 2009 Сподели от къде ги поръча, на кого ги поръча, колко излезнаха... дай повече инфо за хората, които ще правят тепърва тези неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HEMA ABAHTA 3 #15 Отговорено 20 Август, 2009 (Редактирано) Поръчах ги от където ти ми каза: http://www.superbrightleds.com/ . Напазарувах си по 15 бройки от всичките размери, а по точно 3,4 и 5 мм. 5мм май няма да ми трябват ама ... съдба ще им намеря приложение. Поръчката с доставката ми излезе 63$. Доставиха ми я вкъщи от пощата(не куриер а пощата).Докато ги поръчам само си разменихме 1 мейл с човека в US за начина на доставка, че имало бъг в системата им .... Платих с кредитна карта от Райфайзен. В четвъртък стана поръчката и до края на деня размяната на мейли. Във вторник през деня бяха в нас. Вчера смених 1-2 за пробата и светят насочено и не разпръскват много , което за дисплея на климатроника не е много хубаво защото се получават 2 линии по средата на екрана, но за бутоните са доста добри. Днес ще пробвам таблото как е и ще кажа..... Ако има нещо ЛС.Отивам да разглобявам !!! Редактирано 20 Август, 2009 от HEMA ABAHTA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #16 Отговорено 6 Септември, 2009 Колега ще споделиш ли как свети таблото с тия диоди? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове