Jump to content
Guest doktorche

Накладки

Recommended Posts

Guest doktorche

Мола ви се да ми каже те от каде и какви накладки(качествени) да си взема за Акорда А20А4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ако и знаехме ти от къде си... :dry: нищо лично, ама и втория ти изстрел във форума е "сватбарски" :Dако искаш да ти помогнем,задавай премислени въпроси, ок? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doktorche

Софиа ..... кое не му е премисленото кое не разбра? питах с две думи...нужно ли е да пиша 40 реда?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Софиа ..... кое не му е премисленото кое не разбра? питах с две думи...нужно ли е да пиша 40 реда?

<{POST_SNAPBACK}>

а може би трябваше да изредим в 40 града магазините за накладки за по-лесно, или смяташ че тук пишат само софиянци :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doktorche

Да тук си прав не собразих.Сега като се оточни от каде сам ще ми помогнеш ли ...препорьчаи нещоо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doktorche

А BENDIX хубави ли са?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

А BENDIX хубави ли са?

<{POST_SNAPBACK}>

Определено са хубави, но и са сред най-скъпите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

А BENDIX хубави ли са?

<{POST_SNAPBACK}>

Определено са хубави, но и са сред най-скъпите.

<{POST_SNAPBACK}>

нито са сред най-скъпите, нито са от най-хубавите

поне не са ментета. но за цената си предлагат най-доброто качество според мен, и най-голяма сигурност в това какво купуваш

Всички самолети на Lufthansa, British Airways, KLM и Air France спират със спирачки BENDIX

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Аз като земах от магазин4ето на Козлодуй земах мойте... дето е срещу паркинг за ТИР-ове мисля малко бяло пише - японски части.Испански некви... 45 лв задни...(кутията е неква сива с червено и релефни кръгове по нея - съжалявам че не мога да кажа марка, но не съм в БГ)Много съм доволен... не цапат... спират... и досега един звук не съм чул от тях... незнам по какво се преценява кои са добри...Успех..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iXi

Аз отза си сложих loghed ( не знам как се пише дано се разбира :) ) за 45 лв и съм крайно недоволен.Свирят...Дено не избереш такива

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Lockhead е много стара марка, английска, която прави спирачките на доста болиди от Формула1По някое време се обединява с АР (не знам кой кого купува) и става AP Lockhead - продължават присъствието си във Формула 1.Сега гледам марката се е преименувала на AP Racing. Това са сред малкото спирачки, които могат да конкурират всемогъщите Brembo.Цената ми се струва твърде ниска за оригинални накладки, и твърде висока за ментета. Където бендикса струват 25-30лв задни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doktorche

значи да се спра на бендих?Ниакои мозе ли да ми каже за А20А4 акорд кои е модела и какви пари са?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nta

значи да се спра на бендих?Ниакои мозе ли да ми каже за А20А4 акорд кои е модела и какви пари са?

<{POST_SNAPBACK}>

а що не влезеш сам да провериш КАНЕКС

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Аз няма ад ти препоръчвам марка:колята я взех със сток дискове и накладки НК, спира6е зверски колегата Магнум я тества на националната сре6та :tooth: После сложих дискове Брембо надуп4ени и нарязани с накладки Текстар спира6е си по съ6тия на4ин :beer: Колегата Миамото на скоро сложи Ка6ияма и колата запо4на да спира :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Колегата Миамото на скоро сложи Ка6ияма и колата запо4на да спира  :)

Не бе колега просто с тая разработка която правя в момента не мога да дигна достатъчно :) Иначе сериозно по въпроса,тия КАШИЯМА накладки са може би най-добрите които някога съм слагал не само на мойта кола а въобще на всички които са идвали в сервиза.Повярвайте ми досат марки съм изредил :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doktorche

Кажи ми цени на тези КАШИЯМА колко ше ми излазат предните?И ти кви пари зимаш за тази работа?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Кажи ми цени на тези КАШИЯМА колко ше ми излазат предните?И ти кви пари зимаш за тази работа?

<{POST_SNAPBACK}>

Трябва да проверя да ли има като за твоя модел(почти сигурно има) и тогава да ти кажа цената им.Честно казано не съм търговец и ако си намериш нещо друго което сметнеш за добро го купувай,просто нямам много време да се занивам.И все пак ще проверя и ще ти пиша.За смяна на накладки на всякаде вземат около 10,15лв :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivan_j

helpканекс предлага накладки за "HONDA: Civic (87 --> 91): 1.4 Saloon / Hatchback - (EC, ED Series)" и има няколко различни каталожни номера за една и съща кола. какви да поръчам за ED6, 1990 г. с D15B2?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...