Jump to content
Guest baiElf

Kормилна рейка за английски CIVIC'95

Recommended Posts

Guest baiElf
:dry: Помагайте!!!Напълно прецакана кормилна рейка за английски CIVIC '95 декември, обем1.6 с нормален волан 4/5 врати - надявам се това да подксаже на разбирачите достатъчно. Майсторите ми са много свестни но не са спецове по HONDA и не успяха да намерят необходимите части - и в частност от рейката съвсем вдигнаха ръце.Къде бих могъл да намеря/поръчам - дори само някой да ми каже как е на английски за да мога да я поръчам евентуално от някъде на майната си.....според тях би трябвало да е около 300-400лв max?HELP!!! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

:dry:

Помагайте!!!

Напълно прецакана кормилна рейка за английски CIVIC '95 декември,  обем1.6  с нормален волан 4/5 врати - надявам се това да подксаже на разбирачите достатъчно.

Майсторите ми са много свестни но не са спецове по HONDA и не успяха да намерят необходимите части - и в частност от рейката съвсем вдигнаха ръце.

Къде бих могъл да намеря/поръчам - дори само някой да ми каже как е на английски за да мога да я поръчам евентуално от някъде на майната си.....

според тях би трябвало да е около 300-400лв max?

HELP!!!  :D

<{POST_SNAPBACK}>

рейката най-вероятно ти е хидравлична ,ако питаш за нова 300-400 лв е малко и какво толкова има на твойта че маисторите искат нова? ако си от Пловдив ще оправим

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest baiElf

рейката най-вероятно ти е хидравлична ,ако питаш за нова 300-400 лв е малко и какво толкова има на твойта че маисторите искат нова? ако си от Пловдив ще оправим

<{POST_SNAPBACK}>

да хидравлична е - колата в удряна, старата рейка е заварявана, и в момента тече масло като за световно - не е добра идея да се опитва пак да се заварява.

А иначе съм в Сф. - но бих си я поръчал откъдето и да е - вкл. и от Пловдив. А иначе тази цена ми я казаха ако успеиа да иа намеря 2-ра ръка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

<{POST_SNAPBACK}>

да хидравлична е - колата в удряна, старата рейка е заварявана, и в момента тече масло като за световно - не е добра идея да се опитва пак да се заварява.

А иначе съм в Сф. - но бих си я поръчал откъдето и да е - вкл. и от Пловдив. А иначе тази цена ми я казаха ако успеиа да иа намеря 2-ра ръка.

<{POST_SNAPBACK}>

потърси при арабите на симеон от 5г сивик става , най добре с старата в ръката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest baiElf

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

потърси при арабите на симеон от 5г сивик става , най добре с старата в ръката

<{POST_SNAPBACK}>

10x пичове - оправих положението от една друга Honda като моята на части ...

:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Как ти се развали рейката, от хубавите пътища ли? Ние с тея англичанки имаме сериозен проблем в намирането на части...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest theJOKER

Мараба пичове!!! Аз карам роувърче с купе като на кончерто двигателя е 1.4 16v 103 hp и поради това сходство съм във този форум!НЕ ИСКАМ правя реклама но по въпроса с частите за "англииските" хонди може да видите на бул. европа 17 това е малко след кръстовището на орион (~150м) в ляво пише AUSTIN |ROVER |MG -предлагам ви ги защото разполагат и с разглобени автомобили и имат и части 2-ра употреба,а пък за хидравлични рейки и др може да отидете пак там но от другата страна на булеварда т.е. от дясно -ако идвате от посока центъра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...