em1l 30 #1 Публикувано 7 Август, 2009 Да питам да не би да съм сам макарче не ми се вярва да няма никой ама нищо не се знае. Пишете да се занаем въоражените !!! . Че и утре се започва голямото изтребване на разрешени видове сам естествено :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #2 Отговорено 7 Август, 2009 Е явно няма айде пожелаите ми наслука ;) Приятно бродене на всички из форума. ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #3 Отговорено 8 Август, 2009 за ловджий не знам ама има пищолджий Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #4 Отговорено 8 Август, 2009 Хехе така е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tachip 0 #5 Отговорено 9 Август, 2009 Успех и наслука на всички колеги хондаджии,ловджии и риболовци!. Едно безценно правило от мен- няма думи в множествено число, които да завършват на "ИЙ". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toiliev 0 #6 Отговорено 11 Август, 2009 И ловец съм и рибар съм. Open season Честито Кой ще удари най-големия глиган? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #7 Отговорено 11 Август, 2009 Глиганите от първи октомври! ! ! Сега само гургурици,пъдпъдъци яребици и други хвъркати Курбана и пуцането за откриването мина без инциденти ;) Наслука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan7519 0 #8 Отговорено 13 Август, 2009 Глиганите от първи октомври! ! ! Сега само гургурици,пъдпъдъци яребици и други хвъркати Курбана и пуцането за откриването мина без инциденти :) НаслукаАбе ловджии незнам дали има ама хора за маса ще се намерят . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #9 Отговорено 17 Август, 2009 Аз съм новобранец от две години Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #10 Отговорено 18 Август, 2009 Така и неможаха да ме прелъжат да стана ловджия, понеже от 2 години бачкам в един от големите оръжейни магазини в Пловдив Ако на някой Авджия Хондаджия му потрябват патрони или нещо друго да свирка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове