Jump to content
surata

двд навигация

Recommended Posts

имам акорд 2004 г и изкам да разбера дали на двд навигацията може ли да чете друго освен картите за навигацията(филми/мп3.клипове)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имам акорд 2004 г и изкам да разбера дали на двд навигацията може ли да чете друго освен картите за навигацията(филми/мп3.клипове)

Аз имам същия акорд ;) и двд то неможе да чете нищо друго освен картите за навигация.Колега а твоята карта за навигацията за коя част на европа е ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моята карта е на западна европа.имам и на източна европа обаче не мога да я запиша на диск.

Редактирано от surata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега от това което прочетох в нета разбрах едно, че карти за БГ за нашите коли няма и няма и да има .Ако случайно излезе нещо то ще е за новия акорд след 2006г Иначе незнам коя версия е картата ти за източна европа в нета се въртят няколко но , никоя от тях няма БГ карта. Колкото до това че неможеш да си я запишеш на диск- ДВД то трябва да е двуслойно и задължително да е Вербатим 2.4Х R+. Да НЕ записваш с неро и да смениш буктайпа от двд r+ на двд rom.Ако случайно твоята карта за източна европа има и БГ карта моля да ми пишеш тук или на лични коя версия е . Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...