surata 0 #1 Публикувано 6 Август, 2009 имам акорд 2004 г и изкам да разбера дали на двд навигацията може ли да чете друго освен картите за навигацията(филми/мп3.клипове) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todor_Gagovski 33 #2 Отговорено 7 Август, 2009 имам акорд 2004 г и изкам да разбера дали на двд навигацията може ли да чете друго освен картите за навигацията(филми/мп3.клипове)Аз имам същия акорд и двд то неможе да чете нищо друго освен картите за навигация.Колега а твоята карта за навигацията за коя част на европа е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
surata 0 #3 Отговорено 8 Август, 2009 (Редактирано) моята карта е на западна европа.имам и на източна европа обаче не мога да я запиша на диск. Редактирано 8 Август, 2009 от surata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todor_Gagovski 33 #4 Отговорено 9 Август, 2009 Колега от това което прочетох в нета разбрах едно, че карти за БГ за нашите коли няма и няма и да има .Ако случайно излезе нещо то ще е за новия акорд след 2006г Иначе незнам коя версия е картата ти за източна европа в нета се въртят няколко но , никоя от тях няма БГ карта. Колкото до това че неможеш да си я запишеш на диск- ДВД то трябва да е двуслойно и задължително да е Вербатим 2.4Х R+. Да НЕ записваш с неро и да смениш буктайпа от двд r+ на двд rom.Ако случайно твоята карта за източна европа има и БГ карта моля да ми пишеш тук или на лични коя версия е . Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове