Jump to content
ShEfA

Някой да има път от Ямбол към София?

Recommended Posts

Здравейте, колеги. Benji беше така любезен да ми подари един много специален диод, но няма как стоката да стигне до мен. Няма смисъл да викаме куриер за нещо, което има размерите на муха и тежи също толкова. Ще излезне 5-7лв. за доставката, а няма смисъл. Та има ли някой, който ще идва от Ямбол към София тия дни, че да вземе от Benji тази миниатюрна крушчица и да ми я предаде любезно, че да си затворя таблото. :sick: Благодаря на всички отговорили предварително. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕЕее, верно ли няма никой де :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога да ти бъда полезен, но само отчасти - да чакам някъде на главния път Бургас - Пловдив (на отбивката за Ямбол) в неделя и да я доставя в Пловдив. А вече оттам някой до София :huh: Ако те устройва - казвай.P.S. Сега се сетих, че в понеделник рано сутринта пътувам към София. Така че мога да ти свърша работата. :)

Редактирано от Oto Kluge

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами... много ти благодаря. Сега остава само да видим дали Benji ще може да се върже в плана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще пътувам към морето в петък късно следобед. Може и същия ден да я взема, стига да се договорим нещо точно. Или в неделя около обед. Това засега е планчето.А в понеделник ще ходя в консулската част на София :) Или преди 8.30 или по договорка според ситуацията :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооо, пф, няма смисъл... сега разбрах, че от Ямбол до петолъчката е 30км. То излиза по-евтино да ми го прати с куриер :huh:Благодаря на Ото за отзивчивостта и намерението да помогне. :)Темата е за затваряне, ще мислим други начини.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мислите ли че ще се ангажират толкова хора , ще се изгори бензин със сигурност повече от 5лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

цялата тази лудница да се спестят 5лв ли е ..... чеснооо! Шефче нямаш право...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бях останал с впечатление, че отбивката за Ямбол (която е около Сливен) е на не повече от 10-15 км от града :huh: Както решите..Качил съм обявата за колата най-горе. Там ми има телефона. Обадете се, ако решите нещо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а защо не по пощата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BOSS`HOGG, ManiaK - не четете ли мненията преди вашите. :huh: След като разбрах, че става дума за голямо отклонение а не за нулеви разходи дикрено казах да се затваря темата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...