Jump to content
Guest PZtuning

вертикални врати?

Recommended Posts

Guest PZtuning

колеги,ре6ил сам да си направя вратите вертикални,пора4ал сам си пантите от щатите.дайте някакво инфо за производител тук?видях едни-на опел астра,ама не ме кефат-отварят се не нагоре,а настрани-като уши.... :rolleyes: -тапо е.аз искам харабииски LAMBO KIT.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Няколко пъти е повдигана тая тема кита е към 600-700и нагоре $$$ има едно купе със съшите врати правихме опити да се земат да се прекопират но със собственика не може и да се говори :rolleyes: Трябва да се цакне иначе в гаража няма да стане тая работа поне според мен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Ако това купе е Варненското черно едно тоя тъпак дето го кара не заслужава да има Хонда въобще... супер много мразя някви такива келешчета...Преебава цялата идея на хондаджийте и задругата, в която се радвам че участвам :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chikiriki

колеги,ре6ил сам да си направя вратите вертикални,пора4ал сам си пантите от щатите.дайте някакво инфо за производител тук?видях едни-на опел астра,ама не ме кефат-отварят се не нагоре,а настрани-като уши.... ;) -тапо е.аз искам харабииски LAMBO KIT.

<{POST_SNAPBACK}>

щом си поръчал от щатите . защо питаш за български ? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PZtuning

за6то питам ли?ами за6тото един приятел е там,обещал ми е,но-на обе6таниа не вярвам.ако ми върже,то 6те е около коледа,а взема ли ги-6те ги копираме и 6те има за вси4ки-аз не сам скрандза ;););) ,а ако намерим тук не6то по-евтино,ло6о няма,нали? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls
Опа!Не съм разбрал правилно.Мислех,че търсиш тук в Европа нещо.

Български производител едва ли има още.

Тази фирма мисля,че е германска.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...