Jump to content
Guest gena_g

HELP

Recommended Posts

Guest gena_g

Купих си ел. огледала с мигачи на тях и копче за да ги управлявам , но проблемът е че няма кой да ми ги инсталира , ходих в един сервиз и жичкаджията ми каза че било супер играчка да се прекара инсталацията и не му се занимавало :rolleyes: Някакви предложения , къде мога да отида да ми ги инсталнат ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PZtuning

а кое било толкова трудно според майсторите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

Каза че трябвало да се разтапицирва купето :rolleyes: (тва пък не знам от къде му хрумна) , много труд било , не си заслужавало и т.н. и т.н. - абе с две думи не му се занимаваше , а той е единственият жичкаджия там , иначе е доста кадърен и знаещ човека , НО................... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Ами не е чак толкова трудно да си махне човек корите на вратите и после таблото отпред, въпрос на отвертка и 10тина минути свободно време. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

Ами не е чак толкова трудно да си махне човек корите на вратите и после таблото отпред, въпрос на отвертка и 10тина минути свободно време. :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Да бе , тва вече мога и аз да го направя , но въобще си нямам идея как стои въпросът с инсталацията ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Има6 оставени букси в таблото и на вратата. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

Има6 оставени букси в таблото и на вратата. ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Абе не разбирам , ама и грам , въобще , НИЩООООООООООООООО - затова ако някой знае къде разбират , много моля да каже !!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PZtuning

а ти къде се намираш?P.S.-аз мойте сам си ги монтирах

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Гена ти оригинално има6 ли ел огледала?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

Гена ти оригинално има6 ли ел огледала?

<{POST_SNAPBACK}>

Не , с ръчни съм и тва е тъпото , че трябва да се прекарва инсталация ;)

а ти къде се намираш?P.S.-аз мойте сам си ги монтирах

Иначе съм от София , Дружба2 , а ти преди да ги монтираш твойте с какви беше , електрически или ръчни ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Гена намери си коп4етата за управление на огледалата...колата има фабри4но оставени букси на таблото и на вратите.Свали тапета на вратата(2 бол4ета+6типки) и там от кадето си наглася6 огледалото(до сега)под найлона има букса за ел огледало ;) Тва е инсталация не ти трябва.А за мига4ите е елементарно.Имам инсталациите на вратите ако не6то.... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

Гена намери си коп4етата за управление на огледалата...колата има фабри4но оставени букси на таблото и на вратите.Свали тапета на вратата(2 бол4ета+6типки) и там от кадето си наглася6 огледалото(до сега)под найлона има букса за ел огледало  :D Тва е инсталация не ти трябва.

А за мига4ите е елементарно.

Имам инсталациите на вратите ако не6то.... :P

<{POST_SNAPBACK}>

Дано верно да има инсталация , тва направо ще е супер - днеска ходих до един жичкаджия и като ми каза , че би ги монтирал срещу 100лв. :D:dry: .................май ще пробвам сам да си ги сложа.

Пожелавам си успех :D:D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PZtuning

ако го закаршиш-обади се-ще ти дам номера си

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

колата има фабри4но оставени букси на таблото и на вратите.

<{POST_SNAPBACK}>

Моите ел. огледала сам си ги сложих, но имах оставени кабели САМО В ТАБЛОТО! Кабелите стигаха до буксата на вратата, т.е. инсталацията ти е направена до едната страна на буксата. После наистина е играчка, защото си правих крачета за буксите, които се намират в самата врата.

...но си струваше играчката :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...