Essential 9 #1 Публикувано 31 Юли, 2009 Здравейте колеги,Искам да попитам някой има ли опит с гуми с размер 195/50/16 на Хонда Сивик хечбек 5та генерация.Някой може ли да ми даде компетентно мнение удачен ли е този размер? И евентуално кой би бил оптималния размер. Благодаря,Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boxer4o 0 #2 Отговорено 2 Август, 2009 За да няма почти никаква разлика в отчитането на километража мисля че размера който трябва да сложиш е 195/45/16 , на 50 дава доста голямо отклонение , а и може да ти опират в калниците (не съм пробвал , мое мнение ), а и според мен такър размер джанти ще спънат машинката , или за да са 16 трябва да са доста лекички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #3 Отговорено 2 Август, 2009 Ами...в момента съм с 215/40/16 гуми но са ниски и то много...не ми харесва така трябва да ги карам доста напомпани и чак сърцето ме боли като чувам как блъскат по паветата. 195/45 ще е горе долу същото дередже от към гума. А за спъване, чесно казано в момента с тези, които са доста широки гуми не усещам разлика във вървежа ( Предишните бяха железни 14ки със 185/60 гуми на тях ). Колага си има душа пълни километража без грижи. Отклонението също не ми е проблем не съм състезател по улиците така, че едва ли ще ме спрат за превишена скорост, а аз да си мисля, че карам в норма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове