Jump to content
Guest bubble

Honda ili Rover

Recommended Posts

Guest bubble

знам, че някои от вас ще се смеят :rolleyes: но проблема е следния: аз съм фен на Хонда, сега искам да си взема. ОБАЧЕ за тези пари, които имам мога да си купя Сивик от 93-94 год. за същите пари мога да си взема Ровер 214, 414..., който да е обаче 96-98 година. все пак не знам дали тая кола ще я чакам да "умре". може някой ден да реша да я продавам, а хонда-та ще е вече остаряла доста... също казват, че частите на Ровер са скъпи, но същото е и за Хонда доколкото знам?!.. някой ще ме посъветва ли ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Не бих си заложил на ровер ,по добре хонда пък било то и с някоя годинка по стара :rolleyes: . За 4астите на ролвара не занам как са , ама на хондите не са толкова скъпи колкото си мислят хората .Това мнение е останало от преди години когато ги е намало и наистина са били доста солени. Пък ако я подържаш както трябва няма и да им разбереш цените

Редактирано от buddi5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zaro

Бате карал сам ровър и мога да ти кажа 4е 4астите са много по-скъпи от тези на Хондата!!!!!В много малко магазини ги има и по-голямата 4аст от търговците държат на склад само консумативи(накладки,дискове,ремъци и тнт)!Поръ4ва6 и 4ака6 да ти го доставят!!!!!В дару кар има по4ти вси4ко,ама там режат глави до кръста!!!! Избора си е твои все пак :rolleyes: Аре със здраве

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest clockerman

Братовчед ми има ровър 416 голяма резачка е 1.6 114кс набира се много яко. А и вътре е с бял салон и е по луксозен от хондата,... май?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PZtuning

пич,"THE POWER OF DREAMS".....прецени сам,ама японеца си е японец... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Мисля че няма място за чудене/поне за мен/.Аз предлагам EG5-D16Z6/1.6 ESi-92 kW / 125 PS / :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

само дето вече Роувър го няма и за чаркуляците гризваш промоцията един среден с два малки. За чаркове осигуряват от 97' нагоре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Потърси гарнитура за главата на 214 (14к16 мотор) от 95 до 99г и ако намериш питай за колко време ще ти я доставят и на каква цена :) Казвам ти това защото си е обща болка при тези иначе не лоши колички.Избора си е твой.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bubble

Край на чуденето! :DКупих си Honda Civic, 3door hatchback, 97 година, 1.4, 75 к.с. (не са много, но не съм и състезател :D )Препоръчайте ми какво да сменя - масла, ремък..? :D

Редактирано от bubble

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Честито колега ще се убедиш че това е колата с главно К.Относно това какво да смениш ще ти кажат във всеки сервиз където отидеш :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Смени си антифриза да си спокоен зимата,ремъци, масла, филтри, свещи.Провери си резервната гума, мойта беше спукана, не е зле и да я вдигнат някъде и да погледнат какво е положението по окачването, както и накладките.Скъпичко излиза всичко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...