Jump to content
Guest grizli

Каква е разликата?

Recommended Posts

Guest grizli

Търся да си купя нещо такова , обаче най често попадам на това . И двете коли са произведени в една и съща година, еднакви двигатели, лимузини, но външно се различават много. Някой знае ли на какво се дължи това? Да не би едната да е произведена в Япония, а другата в Англия?Тази с големите обли фарове много ме кефи. Направо е кукла. А цените на тези високи ли са?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Що пък да не е нещо такова....

Редактирано от roadracer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Търся да си купя нещо такова , обаче най често попадам на това . И двете коли са произведени в една и съща година, еднакви двигатели, лимузини, но външно се различават много. Някой знае ли на какво се дължи това? Да не би едната да е произведена в Япония, а другата в Англия?

Тази с големите обли фарове много ме кефи. Направо е кукла. А цените на тези високи ли са?

<{POST_SNAPBACK}>

Разликата е, че първият Сивик е японска версия, а вторият е английска !!!

Японският е за предпочитане, а и гамата от двигатели при двата модела не е съвсем еднаква ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest grizli

Ами тя гамата не ме вълнува твърде много, защото съм си харесал точно този двигател. А има ли някакви болести? Интересно ми е защо е спрян от производство след като е мощен и много икономичен? Като гледам сегашната гама двигатели му отстъпват по тези показатели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Имам точно каквото ти трябва! Японския Сивик 6-та ген. Само дето е със 2 врати, а не с 4 както е на снимката !!! 0888 659 439 !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Имам точно каквото ти трябва! Японския Сивик 6-та ген. Само дето е със 2 врати, а не с 4 както е на снимката !!! 0888 659 439 :balloon:

<{POST_SNAPBACK}>

D-re 4овека изка кола не самолет бе !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Ми то със 17"-ките прехвърча маазно и бавно заради кратерите в БГ !!! ЦЪК!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest grizli

DrOxBoLi, благодаря за предложението, колата която е на снимката наистина изглежда перфектно. Мога да направя компромис с 2-те врати, ако автомобила е добре потдържан. С най-голямо удоволствие бих се срещнал с теб, за да ти видя красавицата, но живея в чужбина и няма как да стане на този етап.Dragi4 нещо намеква за самолет, а до колкото разбирам има само един самолет и той се нарича VTi? :rolleyes: Поправи ме ако греша.DrOxBoLi, би ли ми казал информативно колко и искаш за твойта и с какъв двигател е? Просто информативно. Ако искаш, можеш и на л.с.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Двигатела е 1,6 В-тек 125 к.с. за цена още се двоумя защото има доста работи които си вървят с колата и ... :rolleyes: За съжаление не е Вти, но удоволствието ми предстои ;) Успех и на теб в търсенето на красавицата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Хм аз моа да та светна кви са разликите,ако ма уреди6 с пи4ките от аватара и бутилка от ......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest grizli

Хм аз моа да та светна кви са разликите,ако ма уреди6 с пи4ките от аватара и бутилка от ......

<{POST_SNAPBACK}>

Нямаш грижи:

давам ти пичките и пиенето барабар с бебето. Малкия е доста опасен и гледай да не ти дръпне бутилката из под носа. Кажи къде да ги пратя!

Глей кво стана като пратих един ММС на една позната:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest clockerman

И мен много ме вълнува покупката на нова кола и ако е удобно DrOxBoLi прати ми малко спецификации на колата си че ме заинтригува - а търся точно такава.- с 2 врати.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest clockerman

А ве искам да попитам само маската ли е разликата м/у двете коли? Или и малко във фаровете като форма все пак едната е '96 а другата '98А това са пълните линкове на обявите някой да е виждал сивата хонда и да знае нещо повече за нея че много ме влече.линк1линк2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Колата от първата обява вече е собственост на един съклубар, доколкото си спомням. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Двигатела е 1,6 В-тек 125 к.с. за цена още се двоумя защото има доста работи които си вървят с колата и ...  ;) За съжаление не е Вти, но удоволствието ми предстои ;) Успех и на теб в търсенето на красавицата :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Ако аз търсех карасавицата тва щеше да бъде колата несъмнено....Колега мн е яка....напрао ми изтекоха очите ;) Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...