Jump to content
spas21

Проблем с лостчето на чистачките

Recommended Posts

Здравейте колеги нещо ми се прецака лостчето на чистачките.

Колгато го дръпна да пусна стъкломиенето и то си остава в лолужение на постоянно включено и не се враща автоматично.И другото е когато го дам надолу за да пусна 1 път чистачките, много трудно се натиска.

Може ли някой да каже какво е счупени или направо да си тарся ново.

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Вероятно се е отчупило парченце от механизма. Купуваш си друго лостче от сивик (на мен ми струва 30лв), и се сменя цялото много лесно. Само виж какво ти трябва, без задна чистачка от седан и купе а ако е със, хечбек. Наскоро правих тази процедура, имам и снимки... ако има желание ще пусна.Навиваш волана на 90 градуса на дясно, развиваш 2 болта които се виждат на снимката, откачаш отзад буксата, лостчето с механизма излиза с дърпане на дясно като има едно зъбче което трябва да се освободи (вижда се отпред по средата).Слагаш новото-старо лостче по обратен ред, и си готов :)

Редактирано от vex

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен имаше проблем с лосчето за мигачите-не искаше да се връща. оказа се,че са пренатегнати болчетата които държат пласмасите около волана и като ги охлабих всичко си е ок. другия ти вариант е втора употреба-това трудно ще се ремонтира, ако е счупено-невъзможно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...