Jump to content
K1NG

Вижте Това ! Японска Civic банда :d

Recommended Posts

Не ми се спи, гледам си из youtube и вижте какво намерих :huh: Незнам дали му е тук мястото, защото си спомням, че имаше темас такива линкове, ама не мога да я намеря. А аз искам да видите това. Някви японци, откачалки, сивик, маниаци :help:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видеото е старо, но момчетата са изроди... естествено всичко това е незаконно, но трябва да имаш невероятни шофьорски умения, за да правиш такива изпълнения и изпреварвания :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ем аз не го бях гледал, верно е от септември 2007г. ся се загледах. Ест че е незаконно. Ма това не трябва да ги спира :huh:

Редактирано от K1NG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам дали му е тук мястото, защото си спомням, че имаше темас такива линкове,

във офф-топик има тема за клипове :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правят го хората, ама имат и пътища за целта. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Е знам че има тема за клипове ма не я намерих.Имат пътища да, ама имат и коли :)

Редактирано от K1NG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пълни малоумници! Ако в България ще има такива (то не че сега няма, но станат повече), когато оправят пътищата, то аз искам да си останат такива(пътищата), каквито са си сега. Не разбирам на какво се радвате. Какво искате да покажете(покажеш) с това? На какво учите бъдещите шофьори (пък и настоящите)? Казвате колко велика марка е Хонда (не че не е вярно), колко много върви, показвате такива клипчета и накрая защо имало толкова катастрофи по пътищата (ест., че не само хора с хонди участват в тях). Колко му трябва на един човек с малко мозък в главата(имам предвид такива, които още са неразумни в действията си). И не ми обяснявайте сега, че те и да четат, и да гледат такива неща, пак ще ги вършат същите. После провеждания на мероприятия с призив за разумно шофиране. Добре че не съм модератор, иначе хора без елементарна форумна култура, нямаше да има тук :) . Колко теми има за хора които пишат неграмотно и колко за такива които карат неразумно, че се и хвалят тук във форума. Може да е срамно да пишеш неграмотно, но вроятността да умреше от нея, е много по-малка от неразумното шофиране. Колко още неща искам да напиша, но май няма смисъл. Тези, за които съм написал това, ще ме оплюят и всичко казано, ще е само търкане на клавиатурни копчета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аре ти па се едно нито един път не си врътнал гуми, и нито един път не си си натиснал колата нейде из пътищата родни ... Всъщност няма как да го докажеш даже .. и да кажеш обратното никой няма да ти повярва :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Японците са луди ама като знам какви ги вършат в планините много много не ме впечатлява това :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бах ги в диваците(извинявам се за израза). Начина по който карат е рискован ама все пак са нужни големи умения (за Япония са нужни умения за да се осъществи такова каране а в България е нужно само няколко идиота :) :) ). Айде и умната, ама иначе всички с ВТИ-ки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да бе rook ти па, ако кажеш че не си правил глупости. Викаш че ако ще е така по добре пътищата в България да си останат с дупките. Ама има хора които се пребиват точно заради тези развалени пътища в нашата развалена България. Било то изхвърчане от пътя заради чакъл по шосето, учатък от шосето който е в ремонт, НО естесвено няма знаци, и буквално връхлиташ или в шахта, или в изрязано все едно има бордюр пред теб, не е добре като минеш с 100+ пък било то и с 90км/ч. Имам приятели пострадали заради това. Не че са карали бързо а заради ремонт на пътя и няма знаци. Така че, не се прави на ангел ся :) Не казвам всички да карат като малоумници а според възможностите си и с преценен риск.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Nikolay Kozloduy и K1NG, аз в никакъв случай не съм светец или пример за идеално спазване на пътните правила. Вероятно сте изгледали клипчетата и би трябвало да разберете за какво говоря, в случай, че не сте, то погледнете тук (по-точно меннието на Димитър Коев). Кой ви говори за това да "врътнеш гумите" или да я позасилиш колата малко (където има възможност и по начин безопасен за останалите участници в движението)? Това, че няма знаци обозначаващи участъци в ремонт или неравности по пътя си е друга тема и дори при идеален път, пак се получават инциденти, когато няма знаци. Ако сте ме разбрали - добре, ако ли не - оставете. Само се молете да имате късмет всеки път, когато решите да се правите на "велики". Не всички имат толкова търпение като на Димитър Коев(използвам неговото мнение, че е най-скорошно, не че няма други примери).

K1NG не знам какво точно разбираш под това "не си правил глупости". За някой една ситуаця е глупост, а за друг нормална. Аз не бих тръгнал да изпреварвам на магистралата през аварийната лента (при нормални обстоятелства). Също не бих слаомирал м/у колите и да им изправям косите, да ги изправям на нокти и да им опъвам нервите на останалите участници в движението.

Редактирано от rook

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един състезател с Порше утрепа едно белгийско девойче. А другото бере душа. Наистина не е проблем да врътнеш гуми или да засилиш колата. Проблем е когато застрашаваш живота на другите в стремежа си да получиш малко ерекция. И се сещаме обикновено твърде късно - тогава, когато се е случило непоправимото. Ама хайде да не прекалявам с морала, че бъркам в здравето на отделни форумни персонажи. Добре са го казали - акълът не е к*р. Насила не влиза.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И се сещаме обикновено твърде късно - тогава, когато се е случило непоправимото.

Тук си прав.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еииии много примерни станахте всички тук , направо ме изумява ! Да не повдигне ,човек тема за street ентусиазъм , и вие вече каква грешка направил ! Аз пък им се кефа на джапанките ! те са си маниаци (луди) !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;) Много повече предпочитам да си платя и да ида да се кефя на някоя писта, вместо да слаломирам из града, където после удоволствието ще ми струва толкова, колкото трудно бих могъл да си позволя. Въпреки че и на писта не бих отишъл ;) Не ме влекат скоростите и "красивите" изпълнения. И май никога не са ми били слабост. Но пък хора трябва да има всякакви. Трябва да има такива, които да служат за пример и такива, които да са пример за това, какво не трябва да бъдем. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То по нашите пътища си е супер риск да се засилиш въобще ;) Аз последния път като се опитах да се позасиля на магистрала и познайте какво ми излезе - магаре :P;) ;) :D :D Иначе тея японци са си диваци ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета много ви моля да не превръщате тази тема в поредния скандал и спор на тема морал и шоферски уменя, в последно време освен караници из тоя форум друго не виждам...всеки си носи глава на раменете и може да си прецени какво да прави. И да се опитвате да налеете акъл на някоя луда глава, на който му се дивее и му се кара лудо няма да успеете. Спомням си какъв бях аз и какъв продължавам да съм отчасти, много мразя акълите и често правя на инат обратното, да чукна на дърво по улиците не съм излязъл все още от границите на разумното, познавам си колата и способностите зад волана и си казвам с чисто сърце, че на празен път, когато съм сам в колата някой път и аз правя дивотии, но без да застрашавам нечии живот, защото съм претърпял катастрофа, не по моя вина и оттогава разбрах, колко крехък е човешкия живот, за щастие нямаше сериозно пострадали, но както съм казвал и преди ЖИВОТЪТ УЧИ, човек цял живот се учи и пак си умира ненаучен. Че да оставим офф-топика и да спрем да цапаме на момчето темата.По темата, аз също супер много се кефя на уменията на япончетата, доказали са се като едни от най-големите виртуози зад волана и съм гледал няколко клипа с нощните дрифт изпълнения по планинските пътища и съм очарован на какво са способни и те и невероятните спортни машини, които тяхната страна произвежда, прекланям се пред гениалната им инженерна мисъл ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма караници ;) Не мога да преценя дрифтовете, но това магаре на магистралата ме заинтригува живо ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...