Jump to content
Guest Magnum

Карайте внимателно

Recommended Posts

Guest Magnum

снощи към 10 часа в тунела в Люлин една интегра как се беше размазала, верижна катастрофа - жал ми стана за колата (до колкото разбрах на хората нищо им няма)хора пазете си хондичките, карайте внимателно, спазвайте повече дистанция от предната кола!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

снощи към 10 часа в тунела в Люлин една интегра как се беше размазала, верижна катастрофа - жал ми стана за колата (до колкото разбрах на хората нищо им няма)

хора пазете си хондичките, карайте внимателно, спазвайте повече дистанция от предната кола!

<{POST_SNAPBACK}>

прав е колегата.....повече от прав.....и аз си изпатих яко.....и наи ме е яд не за колата.....а за Хондата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

хора пазете си хондичките, карайте внимателно, спазвайте повече дистанция от предната кола!

<{POST_SNAPBACK}>

Приведствам призива !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

Присъединявам се и аз като един ЕЖЕДНЕВЕН шофъор...Идиоти много да не ставаме и ние такива!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

С две ръце ви подкрепям !!! Почти винаги поплесъците стават заради неспазване на дистанция/изключвам калпавите шофери/....така че колеги повече мисъл зад волана ! !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DundyTheCroc

Колеги, пазете се и от Голфовете,че както казва едно приятелче:Голф не е гола,това е диагноза:dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stanio

Прав е колегата :dry: 2 пъти сам имал удар(по скоро леко чукване слава богу) и двата пъти беше с Голф, като те бяха виновни.ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТЯХ , ОПАСНИ СА.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest clockerman

Да и аз съм имал опасна ситуация на магистралата и то с голфаджия така че като видите голф -далече бегайте от него .Не знам каво си мислят тия с голфовете ,какво толакова карат че са такива свине :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...