Guest PZtuning #1 Публикувано 10 Ноември, 2005 zraveite.vreme be6e da se registriram tuk.s dosta ot vas ve4e se poznavame,no i mnogo ot vas ne poznavam.malko za men-kazvam se Pepi Zagorski i...estestveno karam HONDA-CRX.naskoro ia tuningovah i mislia 4e stana dosta interesna.6te se radvam da se prisaedinia kam BG kluba na HONDA-vse pak tova e "THE POWER OF DREAMS"... !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest techobg #2 Отговорено 10 Ноември, 2005 zraveite.vreme be6e da se registriram tuk.s dosta ot vas ve4e se poznavame,no i mnogo ot vas ne poznavam.malko za men-kazvam se Pepi Zagorski i...estestveno karam HONDA-CRX.naskoro ia tuningovah i mislia 4e stana dosta interesna.6te se radvam da se prisaedinia kam BG kluba na HONDA-vse pak tova e "THE POWER OF DREAMS"... !!! <{POST_SNAPBACK}> Добре дошъл,PZtuning! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #3 Отговорено 10 Ноември, 2005 Добре дошъл.Радвам се че CRX-овете в този клуб се множим !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #4 Отговорено 10 Ноември, 2005 Здрасти ай добря до6ъл !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #5 Отговорено 10 Ноември, 2005 (Редактирано) Добре дошъл на хорото....и хванеш ли се веднъж няма пускане....!!!П.П. тва PZ случаино да има нещо общо с пазарджик Редактирано 10 Ноември, 2005 от mihho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #6 Отговорено 10 Ноември, 2005 добре дошъл и on-line вече !!!и по-добре пиши на кирилица, такъв е 'стандарта' тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #7 Отговорено 10 Ноември, 2005 Ти си вече част от клуба !!! поздрави Какъв тунинг си правил на автомобила, сложи снимки да го погледнем !!! п.п. Пиши на кирилица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #8 Отговорено 10 Ноември, 2005 е разгеле де време беше !!!PZ идва от Пепи Загорски , впрочем кога ще качиш снимки на твойто зверче....Аиде добре дошъл .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #9 Отговорено 10 Ноември, 2005 е разгеле де време беше !!! PZ идва от Пепи Загорски , впрочем кога ще качиш снимки на твойто зверче.... Аиде добре дошъл .... <{POST_SNAPBACK}> в галерията има снимчици .....колицата е психариииика.....мн се изкефих.....!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #10 Отговорено 10 Ноември, 2005 здраво ,ама аз тая кола снощи я видях много е добра еи тва се казва маниак !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #11 Отговорено 10 Ноември, 2005 Човече тоя CRX КЪРТИ.....евала ти прайм.... !!! ...едно завойче PLEASE !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #12 Отговорено 10 Ноември, 2005 Колата е невероятна - като започнем от стъклото на предния капак, през което се вижда двигателя, и завършим със напълно модифицирания салон ... !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PZtuning #13 Отговорено 11 Ноември, 2005 zdraveite pi4ove.Parvo-mnogo se kefa 4e me priemate taka dobre-ama to za da karate HONDA-iasno e 4e ste pi4ove.6te ka4a o6te snimki-ot tova kak izglejda6e kolata kato ia kupih do dnes-nadiavam se da se izkefite iako.90% sam si ia pravil sam,zatova ne tvardia 4e e perfektna,no pone e unikalna.do skoro i haideeeeee-koga 6te ima sbirka? !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PZtuning #14 Отговорено 11 Ноември, 2005 a,kajete mi kak da ka4a tuk snimki?-ne v galeriata,a tuk?a do togava 6te ka4a malko v galeriata........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PZtuning #15 Отговорено 11 Ноември, 2005 p.s. a za kirilicata mi triabva malko vreme-da svikna,ok?-6te se postaraia !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #16 Отговорено 11 Ноември, 2005 a,kajete mi kak da ka4a tuk snimki?-ne v galeriata,a tuk?a do togava 6te ka4a malko v galeriata........ <{POST_SNAPBACK}> Първо качваш снимките в галерията и после даваш линк в img тагове за всяка снимка - адрес на снимката в галерията [/img.] (без точката) !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове