Jump to content
Guest Kid Android

Aлтернатори, стартери

Recommended Posts

Guest Kid Android

Здравейте!Искам да похваля едни пичове, 'щото много си го заслужават.Един "баш майстор" ми каза, че алтернаторът ми е заминал и аз бая се притесних и взех да проучвам наляво-надясно, докато един познат (който си бачка по коли...) не ме прати при негов човек, който оправя алтернатори и стартери. Та, със свито сърце пристигам аз там - "Хайдушка поляна" 24, в "Красно село", хората се оказаха свестни, замериха к'во става и ми казаха, че нямам никакъв проблем и си имам ток като слънце. Нали си представяте, че спокойно можеха да смръщат вежди, да зацъкат с език и да кажат "Мнооо лошо, ела след 2 дни!" и да ми вземат, примерно, 100 лв за ник'ва работа. Евала им на момчетата!Не само това, ами и понеже алармата ми се беше нещо шашнала от слабия ток (мъртва клетка на акумулатор), те, на добра воля, ми я оправиха - разкачиха, препрограмираха, нагласиха - и сега всичко си е ОК.Така че, ако имате проблеми (не дай си, Боже!) със стартера или алтернатора, моят съвет е: бягайте при Бойчо в "Красно село"!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...