major 0 #1 Публикувано 27 Юли, 2009 Здравейте,Искам да споделя мнението си за тампоните на задното окачване на хонда сивик седан 5 ген. В последно време беше много клекнала задницата и когато возя двама отзад се клатеше като лодка.Първоначално си помислих отишъл е някои амортесьор - тестваха ги добре са .Казах ми да си сменя тампоните - може и от тях да е.И така поръчах всички тампони за задното окачване (по 7 броя на носач) общо 14 броя на цена 354 лв.Започна ремонта а тампоните ми падаха като някакви си сплескани гумички които само така леко бяха закрепени Нямате си представа как се чувствам сега на пътя с колата. Толкова стабилно седи на завои че чак не ми се вярва.А задницата на колата ми се вдигна с цели 3 см - и най важното дори с двама отзад нямам проблеми със спящите полицаи (преди нямаше как да ги мина без да задере отдолу)Така колеги, ако искате да ви се вдигне колата и да сте стабилни на пътя - погледнете си тампоните може там да е причинатаЗа ремонта ми взеха 160 лв заедно с реглаж на преден и заден мост(незнам дали е много но 2 работници отрепаха цял ден с хондата) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове