Jump to content
major

тампони на сивик

Recommended Posts

Здравейте,Искам да споделя мнението си за тампоните на задното окачване на хонда сивик седан 5 ген. В последно време беше много клекнала задницата и когато возя двама отзад се клатеше като лодка.Първоначално си помислих отишъл е някои амортесьор - тестваха ги добре са .Казах ми да си сменя тампоните - може и от тях да е.И така поръчах всички тампони за задното окачване (по 7 броя на носач) общо 14 броя на цена 354 лв.Започна ремонта а тампоните ми падаха като някакви си сплескани гумички които само така леко бяха закрепени Нямате си представа как се чувствам сега на пътя с колата. Толкова стабилно седи на завои че чак не ми се вярва.А задницата на колата ми се вдигна с цели 3 см - и най важното дори с двама отзад нямам проблеми със спящите полицаи (преди нямаше как да ги мина без да задере отдолу)Така колеги, ако искате да ви се вдигне колата и да сте стабилни на пътя - погледнете си тампоните може там да е причинатаЗа ремонта ми взеха 160 лв заедно с реглаж на преден и заден мост(незнам дали е много но 2 работници отрепаха цял ден с хондата)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...