Jump to content
Guest greenwather

среща в сряда

Recommended Posts

Guest greenwather

братлета кажете каде да се събираме на редовната ни среща в сряда .миналата седмица мислехме да ходим при нашия съклубар МАЧО ,но за сажаление никой не се нави .аз предлагам тази седмица или по точно днес да се видим както обикновено беше до сега в кафе АНТИК и да уточним какде да се събираме от тук нататък.аз днес ще отида в 20:30 часа в кафето дано и някой друг да дойде . :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Може и да смогна до към 9:30 да дойда, но не давам мноу мноу гаранции. Сори за което. Иска ми се да дойда, ама не знам как ще смогна с бачкането :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

имам ново предложение за редовната ни вече среща в сряда което е съгласувано с някои колеги.а то е да се събираме в кафе "КАЛИПСО"Намира се в жк.Гоце Делчев или бившия Емил Марков.който има желание да идва нека да сподели своето виждане по въпроса. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Ми аз честно казано ... харесва ми кафето, но:- Стига сме сменяли мястото на срещата, че то и без това рядко се събираме повече народ. Дайте да измислим едно място което ще си бъде единственно;- Там няма достатъчно място за паркиране на убавите ни Хонди, ако решим да се съберем де (като последния път например)- Аз колкото пъти отида там свободни места има замо за по един двама човека. Е като не броим празния сектор (Пещерата) за непушачи ;)Иначе местенцето е яко, аз от доста време съм му хвърлил око. Не пречи да се опита.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

прав си за някои неща ,но кофтито е че ако продължим да ходим в кафе АНТИК в жк.Хиподрума зимата изобщо няма как да се паркира защото там никой не разчиства . Докато, КАЛИПСОТО е на главен булевард , и има големи сепарета. Важното е да има хора който да идват , все някой може да запази едно сепаре като отиде малко по рано . В случая мога това да съм и аз. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Абе ще се сетите че по кафетата не е добра и дея ама........това пък за Гоце Делчев...... :dry: Айде измислете нещо за постоянно, ако пък не да си ходим на ЕКО или някоя друга бензиностанция...Направо ме разбивате: Айде тоя път тук, следващия - там.... ма нямало място за паркиране....Е толкова ли ни беше зле на ЕКО??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

е съжелявам че немога да ви предложа повече удобство :dry: но поне паркинг си имам :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Аз като главен виновник за ЕКО -то си го поддържам..Супер яко място на супер яко място!Секи може да се оправи до там.Ако цикли из центъра може да иде за 5мин...Даниелчо, бате летото те хапаха комари :D кажи сега къде е проблема :DА иначе момчета за жалост моя няма да се видим преди 2006та щото няма физическата възможност.Сичко най на сички :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

добре бе добре ,събирайте се по бензиностанцийте .аз просто предложих едно супер заведение ама както кажете все ми е едно.аз лично на ЕКОТО няма да ходя .а между другото и там не е лесно за паркиране . :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

такова големо село-а няма къде да се съберете :dry: За щастие ние си имаме само едно рейсърско заведение и всички сме там без реклама:D и не ходим по задължение, а просто щото сме си много гъсти. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

Колеги аз откровенно казано харесвам и антик и калипсо и нямам нищо против Екото сега ако има проблем за през зимата че не се разчиства до Антик-а ще викнем новия ни съклубар PZTUNING и той ще се прояви като снегорин :dry:това в рамките на шегата....Сега аз ще ви предложа да се решат няколко вариянта и да се помисли в/у тях , та веднъж за винаги да се реши....То ако сме сериозни винаги може да се договори някое кафе да ни пази сапаре всяка сряда вечер така че притесненията дали ще има места да отпаднат...аз сам навит на всякакви предложения така че каквото и да се реши е ок от моя страна...Значи другото което ми идва на акъл е една сладкарница м/у Драгалеви и Бояна - Изкушение....доколкото сам забелязал не е претъпкано , има каде да се спира и има не лоши цени....Единственото лошо е че е леко далече особенно за тези който са в Ндежда примерно или в Люлин.Така че мислете аз просто давам идея.Изрично искам да уточня че нямам никакви пристрастия кам това или което и да било друго заведение.Впрочем помислете за тази сладкарница защото поне за мен не е лош варянт.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

radio_manbg Публикувано на Днес, 10:47 AM   Колеги аз откровенно казано харесвам и антик и калипсо и нямам нищо против Екото сега ако има проблем за през зимата че не се разчиства до Антик-а ще викнем новия ни съклубар PZTUNING и той ще се прояви като снегорин

Ми то ... мисля че той ще получи пълната подкрепа на колегата ни Магнум :) ... ъъъъ т'ва за снегорина де :D А що се отнася за "изкушение"-то - идеята е добра но е мноого далеч за съжаление. Добре е наистина да се измисли място което няма да се сменя. Мисля че днес е добър ден да го измислят колегите които ще ходят :) аз за съжаление не съм в сф и няма как да участвам, но Ви имам доверие и ще се съглася после :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

но Ви имам доверие и ще се съглася после :)

<{POST_SNAPBACK}>

е ти си сложи главата в торбата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

е са последно ще има ли среща или не??и ако ще има каде ще се състой?аз лично ще отида в КАЛИПСОТО в 20:30 часа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

е са последно ще има ли среща или не??

и ако ще има каде ще се състой?

аз лично ще отида в КАЛИПСОТО в 20:30 часа.

<{POST_SNAPBACK}>

Теб не мога да та разбера заклевам са :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

е какво да ме разбереш ,супер не организирана софийска работа. Всеки си говори най-различни неща, и най -странното е ,че все пак среща имаше , е бяхме 3 ма ама все е нещо.А най ме кефят хората, който само дават мнение по темата а изобщо не се вяскат на срещи. :) тука визирам нашия добър съклубар 1net ,но човека ми се обади по телефона и е извинен :) . макар че когато идва има какво да се научи от него . за сажаление преди се събирахме повече хора по 10 човека. а сега явно студеното време или денят е неподходящ та няма мераклий,но този ден СРЯДА не съм я измислил аз а Светлъо на когото в момента му е удобно срещата да бъде някаде около ивицата ГАЗА :) хубаво е все пак да се разберем поне тези който ходим на срещите горе долу редовно каде и кога да се събираме така ,че дайте някво мнение.някой предлагат срещата да е в петък или събота което също е варянт ако така могат да дойдат повече хора .жалко за днес ,че повечето бяха възпрепятствани .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Мой......ходенето на сре6та нали са се6та6 4е не е задължение,така 4е .....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

аз викам Хонда клуб-а да стане като комунизма : Абе не е задължително ама се препоръчва :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather
:) Редактирано от greenwather

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

аз не мога да разбера защо когато хората чуят сабиране на клуба си мислят че са застанали няколко "баш маистора" и обсъждат само коли?аз лично се кефя да се запознавам с нови хора и най-малкото не даи боже да се наложи да знам че хората от който ще търся съвет или помощ не са просто некви фантоми. И другото е че си е весело :И лафа си е лаф и кафето си е кафе абе....Ясно е че всеки си има задачки , семеиство или нещо което го ангажира ама все пак поне според мен една такава проява си е нещо готино....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

аз не мога да разбера защо когато хората чуят сабиране на клуба си мислят че са застанали няколко "баш маистора" и обсъждат само коли?

аз лично се кефя да се запознавам с нови хора и най-малкото не даи боже да се наложи да знам че хората от който ще търся съвет или помощ не са просто некви фантоми. И другото е че си е весело :

И лафа си е лаф и кафето си е кафе абе....

Ясно е че всеки си има задачки , семеиство или нещо което го ангажира ама все пак поне според мен една такава проява си е нещо готино....

<{POST_SNAPBACK}>

Yap :)

Скив мой мен ми прави впе4ятление следното:всяка срядя някой пита дали ажеба 6те се сре6тате Софиянци е 6то така имате си някво място ОК знаете си определен ден от седмицата, ако има6 потребност да се скива6 с трея хора да си говорите за Хонди и КУРВИ отива6 ако не никой не може и коп4е да ти каЖЕ,мисълта ми е 4е го правите некъв проблем......Ае 4е Груп4 ми казва наздраве а аз са развалнувах :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Първо, напълно поддържам идеята за ежеседмична сбирка и то в сряда...идеята е хобава и определено се получава нелошо. Какво да направя че съм идвал само 3-4 пъти до сега.Просто съм абсолютно против горепосочените кафета.... най-малкото и двете са забити по кварталите. Искате ли веднъж за винаги да изброим вариантите, да гласуваме и точка. Анкета ще пуснем малко по-натам, засега местата са:АнтикКалипсоЕКО ( до текстилния)айде дайте още някоя идея и да пуснем анкета, че то стана мацано дупе с люцерна....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

а Светлъо на когото в момента му  е удобно срещата да бъде някаде около ивицата ГАЗА  :)

<{POST_SNAPBACK}>

:)

може и в Йерусалим... близо съм :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iXi

До колкото си спомям имаше още 2 предложения.Едното Ma4o а другото при новия съклубар със CRX - а.Каза че имал кафе някъде около Хемус.Ако ще има анкета няма нужда май да изказвам и аз лично мнеие къде е най - добре ...:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

според мен от анкета няма нужда - важното е мястото да е подходящо за целта - да има къде да се паркират 10 хонди, да има свободно място за сяданеако ни пазят място за уреченото време - още по-добредоколкото знам, (само) мачо отговаря на тези критерии - така че не виждам защо да не е там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

даааа, забравих го, сори....само ме притеснява да не е много далеч за някои, иначе съм ЗА! Хем ще му начешем крастата най-накрая :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PZtuning

здравейте.парво-за снегопина-мнооооооооого ясно-с каквото мога ще помогна... :D ,второ-за срещите в сряда: аз наистина имам кафе,в Лозенец,до хотел Хемус,на супер удобно място е.сега,парво за недостатаците му:не е много голямо,но 10-15 души не са проблем,второ(и последно като недостатак)-на улица е,и паркирането става избирателно-има място,но не е обособен паркинг.сега за ПРЕДИМСТВАТА: 1.Кафето е мое 2.вапроса с местата го ре6авам аз-тоест места 6те има винаги 3.с климатик е 4.смятам 4е е доста приятна обстановката,като се "лишаваме" от глъчката на многото случайни клиенти-ако ми е кеф мога да си го затворя само за "братята от клуба" Е,не сам се женил за тая идея,но ако искате-може да пробваме тази сряда.решете и ми кажете. :D:D:D

Редактирано от PZtuning

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...