ti6000 0 #1 Публикувано 25 Юли, 2009 колеги някои може ли да ми каже как да си отделя стаклото на стопа от пластмасата без да се счупи ,че искам да вкарам едни диоди вътре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #2 Отговорено 26 Юли, 2009 Колега, няма да е зле да уточниш за каква кола иде реч... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rossi 1 #3 Отговорено 26 Юли, 2009 Има ли значение какъв е модела? да няма разни щипки на по-новите? Иначе колега с пистолет за топъл въздух (при мен стана със силен сешоар, но са ми пластмасови стоповете), но мисля че винаги го има варианта да се пукне стЪклото .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #4 Отговорено 26 Юли, 2009 Питай това момче: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=37688 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6000 0 #5 Отговорено 26 Юли, 2009 става въпрос за сивик ангкли4анка 95г Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове