Guest mihho #1 Публикувано 8 Ноември, 2005 Днес преживях наи големия ад на света......не го пожелавам на никои....да не дава господ....та тръгнах си аз за пловдив да си зимам колонки ии както си карам от храстите в дясно изкочи едно стадо от 15 крави.....и познаите кво стана....отиде ми колата .....реве ми се .....внимаваите колеги ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #2 Отговорено 8 Ноември, 2005 ц.ц.ц.ц.ц.ц.ц.ц.ц.......бахти и шибания късмет си извадил..... ....брат ми съчувствам ти с цялата си душа ,щото съм минал по тоя път и знам как се чувстваш.....много ли е ударена....и все пак не се отчайвай....времето си върви и нещата се управят а човек трупа мисъл от всичките тия неща.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1 #3 Отговорено 8 Ноември, 2005 (Редактирано) ! Редактирано 8 Ноември, 2005 от ALEXANDER 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #4 Отговорено 8 Ноември, 2005 Предения фар е разцепен ,калника е изкривен , капака и задната врата......миличката ми хондичка.....защо....само на 2 месеца е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #5 Отговорено 8 Ноември, 2005 ШЕ СИ ПРЪСНА МОЗЪКА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #6 Отговорено 8 Ноември, 2005 Спокойно друже....ламарини и пластмаси се праат....няма оттръвка/бати израза/..от тия неща...секи е минал по тоя път ....важното е мотора да бръмчи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #7 Отговорено 8 Ноември, 2005 (Редактирано) Дано да са оправят нещата щото бая време нема да спя и ще сънувам крави.... .....да беше пукнала поне дееба и четирикупитното лаино скапано аа тя стана и си тръгна сееещаш ли са :(:(.......а оня кравар мамицата му дееба :(:(:( Редактирано 8 Ноември, 2005 от mihho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #8 Отговорено 8 Ноември, 2005 брат лош късмет но не се отчаиваи всяко зло за добро аз преди година и нещо праснах едно куче с 120км. и смачках колицата яко но се амбицирах и я направих с по добра визия от преди всички които са я виждали преди и сега знаят за какво говория за това не се отчаиваи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #9 Отговорено 8 Ноември, 2005 то че ше са оправи ше са оправи..ама за кво става въпрос....миналия понеделник я регистрирах.....и вече фира .....заради крава ......адското хонде на 80000км....без драскотина и отвин и от вътре ....а ся като я погледна ..ебах са и каръка......при това на именния ми ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #10 Отговорено 8 Ноември, 2005 брат лош късмет но не се отчаиваи всяко зло за добро аз преди година и нещо праснах едно куче с 120км. и смачках колицата яко но се амбицирах и я направих с по добра визия от преди всички които са я виждали преди и сега знаят за какво говория за това не се отчаиваи <{POST_SNAPBACK}> тази синичката ли си удрял или е друга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #11 Отговорено 8 Ноември, 2005 брат лош късмет но не се отчаиваи всяко зло за добро аз преди година и нещо праснах едно куче с 120км. и смачках колицата яко но се амбицирах и я направих с по добра визия от преди всички които са я виждали преди и сега знаят за какво говория за това не се отчаиваи <{POST_SNAPBACK}> тази синичката ли си удрял или е друга <{POST_SNAPBACK}> да точно тази ако разгледаш темата кои какво кара ще я видиш и предитовакак е изглеждала дано ти даде надежда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Concerto #12 Отговорено 9 Ноември, 2005 брат лош късмет но не се отчаиваи всяко зло за добро аз преди година и нещо праснах едно куче с 120км. и смачках колицата яко но се амбицирах и я направих с по добра визия от преди всички които са я виждали преди и сега знаят за какво говория за това не се отчаиваи <{POST_SNAPBACK}> Важното е че ти си жив и здрав! Всичко друго с апгрейдва с по-хубаво! Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest XapBu #13 Отговорено 9 Ноември, 2005 много кофти наистина... важното е че си жив и здрав интересно е да се знае в такъв случай кой покрива щетите? краваря няма застраховка и със сигурност там няма знак за преминаващи крави, нито каквато и да е друга сигнализация... в такъв случай не трябва ли кравите да преминават само на пешеходна пътека? без майтап - това от където и да го погледнеш май си е нарушение на краваря... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #14 Отговорено 9 Ноември, 2005 (Редактирано) много кофти наистина... важното е че си жив и здрав интересно е да се знае в такъв случай кой покрива щетите? краваря няма застраховка и със сигурност там няма знак за преминаващи крави, нито каквато и да е друга сигнализация... в такъв случай не трябва ли кравите да преминават само на пешеходна пътека? без майтап - това от където и да го погледнеш май си е нарушение на краваря... <{POST_SNAPBACK}> Не е нарушение на краваря, а е нарушение на водача на МПС и ако е викнал колегата КАТ, ще му напишат акт за каране с несъобразена скорост. Колегата ако е имал каско е било задължително да викне КАТ, защото ако не го е направил ще си поема сега сам щетите, застрахователя ще пасува. Наистина е много жалко, но се случват такива неща.Все пак явно малко си я ударил, не се къхари много, ще я оправиш и след месец ще забравиш, че се е случвало Редактирано 9 Ноември, 2005 от Demon Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest XapBu #15 Отговорено 9 Ноември, 2005 Demon - не мога да повярвам - краварите с предимство ли са на пътя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #16 Отговорено 9 Ноември, 2005 Demon - не мога да повярвам - краварите с предимство ли са на пътя? <{POST_SNAPBACK}> Никой не казва, че са с предимство. Замисъла е, че на пътя може да искочи диво животно (кой отговаря тогава и кой плаща, животното ли?), може и да не е диво, а както в случая, може да е дете което кара по тротоара с колело и е паднало на пътя. Тогава се казва, че водача е длъжен да кара със съобразена скорост според заобикалящата го пътна обстановка и ако в дадената ситуация ти не успееш като водач да реагираш и спреш, значи си карал с несъобразена скорост, което не означава превишена! Не може да се движи близо до автомобила дете с колело и ти да гледаш, че разрешената скорост в този участък е 80 км/ч да кажем и да прелетиш покрай него. Всеки водач би го заобиколил на безопасно разстояние и би намалил, за да може да спре ако се наложи. Именно такъв е смисъла на закона, но този пример е по-фрапиращ. Просто исках да го обясня така, че да стане ясно.Друг е въпроса, че този закон оставя вратичка на държавата и се използва понякога, за да може да се оправдае заради да кажем препядствия по пътя, за които именно тя е виновна. Ако е имало дупка и си се потрошил в нея е същото положението, карал си с несъобразена скорост, за да не си я видял и да не си реагирал. Не е невъзможно въпреки този закон да осъдиш държавата за препядствие на пътя което не е обозначено и не сме очаквали да го срещнем, но не и в този случай за който става въпрос при колегата. Той ако викне КАТ акта си го е отнесъл, а той май е 50 лв. В тази ситуация е виновен само водача на МПС. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stayllisimo #17 Отговорено 9 Ноември, 2005 Damon преди време един познат беше минал през 3 крависъщо както колегата.Осъди собственикът на който бяха,а той как се оправял с пастира после негова си работа.Даже 3те крави ги взе той и продаде месото още същият ден,поне това което беше останало от тях А между другото колата му беше за брак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buddi5 #18 Отговорено 9 Ноември, 2005 (Редактирано) Demon - не мога да повярвам - краварите с предимство ли са на пътя? <{POST_SNAPBACK}> Не 4е са с предимство ама Demon e прав каквото и да стане на вода4а винаги се пише , не съобразена скорост без зна4ение може ограни4ението да е 50 а 4овек да си карал с 30 не е справедливо но е така а специално за тоя слу4аи и аз мисля 4е може та осъди краваря Редактирано 9 Ноември, 2005 от buddi5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest XapBu #19 Отговорено 9 Ноември, 2005 дааа Demon - това което казваш звучи логично наистина...ама ако ще се ползват вратички - значи примерно краваря може да бъде съден не по правилника за движение по пътищата ами примерно на гражданско дело за нападение ами ако беше викнал кат и беше бутнал на катаджията за да вземе една алкохолна проба на краваря примерно може би едва ли не... абе не може да оставяме краварите да ни се качват на главата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #20 Отговорено 9 Ноември, 2005 Демона е мн прав и нема спор по този въпрос ако беха дошли куки щеше да изям кура .....а между другото имам вече калник и фар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #21 Отговорено 9 Ноември, 2005 и с 70-80 да бях карал(карах с 100) пак щях да ги удяря защото изкочиха от храстите ...от нищото.....изневиделица....жива стена на пътя.....ако бях реагирал по друг начин щях да съм в кианавката а преди това в мантинелата.....Българио моя защо не ме обичаш...защо колата ми на болка обричаш................... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #22 Отговорено 9 Ноември, 2005 Demon - не мога да повярвам - краварите с предимство ли са на пътя? <{POST_SNAPBACK}> Не 4е са с предимство ама Demon e прав каквото и да стане на вода4а винаги се пише , не съобразена скорост без зна4ение може ограни4ението да е 50 а 4овек да си карал с 30 не е справедливо но е така а специално за тоя слу4аи и аз мисля 4е може та осъди краваря <{POST_SNAPBACK}> гоних го краваря по полето......праснах го 2 пъти с щангата....дано го помни цял живот мамичката му мръсна дееба скаапана краварска...всички крави да му умрат деееба и ....!!!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #23 Отговорено 10 Ноември, 2005 дааа Demon - това което казваш звучи логично наистина... ама ако ще се ползват вратички - значи примерно краваря може да бъде съден не по правилника за движение по пътищата ами примерно на гражданско дело за нападение ами ако беше викнал кат и беше бутнал на катаджията за да вземе една алкохолна проба на краваря примерно може би едва ли не... !!! абе не може да оставяме краварите да ни се качват на главата! !!! <{POST_SNAPBACK}> Аз не съм казал, че краваря не може да бъде съден. Може и може да се спечели делото или не, си зависи от много неща. Но акт винаги ще има заради този закон. А без КАТ и акт и на дело не може да се иде. Аз просто исках да кажа какъв е закона и какво ще се случи при викане на КАТ в тази ситуация. Успокоителното само е, че от този акт не се взимат точки на водача. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #24 Отговорено 10 Ноември, 2005 маината има на точките и на каквото и да било....живота на първо място.....след това хондата....иии каквотто и да било друго....ако беха дошли от КАТ немаше да го понеса....достатъчно ми беше да погледна майка ми в очите и да и кажа кво е станало ....!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #25 Отговорено 10 Ноември, 2005 (Редактирано) гоних го краваря по полето......праснах го 2 пъти с щангата....дано го помни цял живот мамичката му мръсна дееба скаапана краварска...всички крави да му умрат деееба и .... <{POST_SNAPBACK}> .........и аз съм съгласен, че краваря има вина, аз на твое място сащо щях да го шамаросам, защото е можело и да се прибия заради него. А я си представи, че си бил с мотор! !!! Има някой хора дето не мислят и са направо изруди, онзи ден един излезна пред мен от една пряка като карах по път с предимство и съвсем не очаквах. Едвам спрях и бях бесен. Настигнах го и започнах да натискам клаксона да ме погледне, очаквах просто да се извини за малоумието си. Тоя беше с някаква мацка в колата и само тя посмя да се обърне, тоя смотльо имам чуството, че беше пуснал в гащите и не смееше да ме погледне. Продължих си по пътя, но не исках да си мисля какво щеше да се случи ако нямаше свободна проука в която да се провра, за да не го размажа. Карах по път с предимство и съгласно ограниченията бях с около 80 км/ч. Никой не е застрахован за съжаление и трябва да мислим и заради подобни !!! дето са плъзнали по улиците! Редактирано 10 Ноември, 2005 от Demon Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #26 Отговорено 10 Ноември, 2005 (Редактирано) гоних го краваря по полето......праснах го 2 пъти с щангата....дано го помни цял живот мамичката му мръсна дееба скаапана краварска...всички крави да му умрат деееба и .... <{POST_SNAPBACK}> .........и аз съм съгласен, че краваря има вина, аз на твое място сащо щях да го шамаросам, защото е можело и да се прибия заради него. А я си представи, че си бил с мотор! !!! Има някой хора дето не мислят и са направо изруди, онзи ден един излезна пред мен от една пряка като карах с предимство и съвсем не очаквах. Едвам спрях и бях бесен. настигнах го и започнах да натискам клаксона да ме погледне, очаквах просто да се извини за малоумието си. Тоя беше с някаква мацка в колата и само тя посмя да се обърне, тоя смотльо имам чуството, че беше пуснал в гащите и не смееше да ме погледне. Продължих си по пътя, но не исках да си мисля какво щеше да се случи ако нямаше свободна проука в която да се провра, за да не го размажа. Карах по път с предимство и съгласно ограниченията бях с около 80 км/ч. Никой не е застрахован за съжаление и трябва да мислим и заради подобни !!! дето са плъзнали по улиците! <{POST_SNAPBACK}> най лошото е че винаги съм се стемял да не създавам опасности по пътя....пропускам пешеходци....че даже и си отнемам предимството заради жени шофиори.....иии с какво ми се отблагодаряват.....нямам думи....пази боже сляпо да прогледа.....а това което ми се случи ще ми бъде обеца на ухото за цял живот Редактирано 10 Ноември, 2005 от mihho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове