black angel 0 #1 Публикувано 24 Юли, 2009 Абе върти ми се едно нещо из главата не съм чела още всички теми и ще ми трябва време за това, ама ми мина едно нещичко през ума може и друг да го е предложил не знам! Абе седа и си мисля що не си уредим нещо като драг състезание на 400 метра на летището да си го организираме ама законно сега, ние не сме тука да нарушаваме закона . Е, че питам се дали ще е възможно мисля че много хора ще дойдат и от всички градове ама само за Хонди нали знаете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skylinkata 31 #2 Отговорено 24 Юли, 2009 Абе то като идея е хубаво ама кой ще се нагърби със задачата.А иначе Сливналии се събираме в неделя от 18:30 на ЕКО (бившото ОПЕТ) наи-добре влез в темата и разгледай там http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=18982 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
black angel 0 #3 Отговорено 24 Юли, 2009 Абе то като идея е хубаво ама кой ще се нагърби със задачата.А иначе Сливналии се събираме в неделя от 18:30 на ЕКО (бившото ОПЕТ) наи-добре влез в темата и разгледай там http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=18982абе то за кой ще се нагърби тези които имаме желание това да се случи ще намерим начин дори аз бих могла да опитам ама проблема е че не знам как да стане пак и пари май ще трябват давайте предложения бе хора как да го направим. Цяло летище имамае пак да не можем да го организираме ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skylinkata 31 #4 Отговорено 24 Юли, 2009 Ами то да ти кажа дали законно или не, така или иначе не идват много да проверяват.Всяка неделя който иска си ходи там и си се дърпат, пък ако дойде някои случайно си тругват и тва е А желание всеки има, но както каза ще трябват и пари за тая работа трудно е да се организират хората, но пък не се знае нали така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
black angel 0 #5 Отговорено 24 Юли, 2009 Ами виж аз също ходя често на летището на незаконните ама ако си забелязала на законните има повече хора на драг на пример за това идеята ми беше законно да бъде пък и ако е незаконно пари не ни трябват малко бензин и бой на макадама Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skylinkata 31 #6 Отговорено 24 Юли, 2009 Така е, но според мен това трябва да се обсъди с доста хора. Ела в неделя тъкмо ще се запознаеш с всички ни и тогава да видим какво ще се прави става ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
black angel 0 #7 Отговорено 24 Юли, 2009 Така е, но според мен това трябва да се обсъди с доста хора. Ела в неделя тъкмо ще се запознаеш с всички ни и тогава да видим какво ще се прави става ли? Ще се пробвам ама тука едни ремонти пак и май на рали ще ходя ако има пари и ако се върна на време ще дойда с моя приятел той не е заклет фен на хонда но пък е автомобилен пилот така че ще си намерим обща тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skylinkata 31 #8 Отговорено 24 Юли, 2009 Ами когато дойдеш, ние всяка неделя сме долу така, че в 18.30 те 4акаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
black angel 0 #9 Отговорено 24 Юли, 2009 ок ще гледам да дойда ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове