Jump to content
Guest tsche

Застраховката пълно каско !

Recommended Posts

Guest tsche

Здавейте.Имам пълно авто каско (Армеец) . Случи ми се да ми се отвори предниат капак по време на движение със 80км/ч. Щетите бяха капака , предното стакло и малко тавана = 600лв. Тъпите копелета-застрахователи не искат да ми плащат, като се оправдават, че това не е ПТП а авария, а аз има протокол от КАТ удостоверяващ събитието. Моля за съвет какво да направия. Някой имал ли е подобен проблем . Да ги съдия ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

По принцип няма значение какво е станало и как е станало с (изключение умишлена повреда) ТРЯБВА ДА ТИ ПЛАТЯТ! Разправяи се до последно викай управители шефове и т.н иначе няма да се оправиш големи дебили са тия да знаеш.Аз също съм си патил от Армеец имах щети за над 3000 лева те ми ги оцениха на 1700 -1800 направих луд скандал и цената се качи на 2300 сам прецени как работат тия :):D Ако тръгнеш да ги съдиш ще се забатачиш в дела и разходи и сметки и т.н иначе си си в правото но не ти го препоръчвам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Правилно, със скандал и викане на някой от по-висшестоящите обикновено нещата се оправят, случвало се е и друг път.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

на мен булинс ми смениха двигателя на една фиеста, защото както си карах (из метър дълбок вир) и двигателя засмука вода и загасна ... вътре 2 биели сгънати на S, решиха че по-евтино нов двигател да ми сложаткарай се викай управители, трябва да ти уважат щетата. иначе ще трябва да се обърнеш към комисията за застрахователен контрол

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest i4o

щом имаш протокол трябва да ти платят щетите на 100%.аз сьм кьм ДЗИ и досега никога не сам имал проблем даже и без протокол са ми плащали |и то два пьти | от паркинги.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nia

Здавейте.

Имам пълно авто каско (Армеец) . Случи ми се да ми се отвори предниат капак по време на движение със 80км/ч. Щетите бяха капака , предното стакло и малко тавана =  600лв.  Тъпите копелета-застрахователи не искат да ми плащат, като се оправдават,  че това не е ПТП а авария, а аз има протокол от КАТ удостоверяващ събитието. Моля за съвет какво да направия. Някой имал ли е подобен проблем . Да ги съдия ли?

<{POST_SNAPBACK}>

Виж си общите условия по застраховката в повечето случаи на пълно каско има следният текст:

"внезапно отваряне на капак или врата нта МПС по време на движение, ако това не е възникнало поради невнимание или небрежност на Застрахования"

при нас - ДЗИ това е точка 5.6. по клауза "Супер"

което е естествено ПЪЛНО КАСКО

ако имаш този текст или така наречената клауза - настоятелно скандализирай

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Така и така сме заговорили на тая тема ....на мен ми предстой ново каско ...та се колебая м/у Булстрад...Булинс и Алианц :ph34r: Някви препоръки от ваша страна....колеги...???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blind

Аз повече кола в армеец нема застраховам.Ебахти вече чакам 4месеца да ми платят.Оцениха колата на 80% (т.е плащат 80% от оценката).Вече ми дойде до гуша от тия.Ела другата седмица ела края на седмицата ние ще ти се обадим ебах му майката тия са най-големите педали.НЕ ЗАСТРАХОВАЙТЕ ПРИ ТЯХ!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

тия са най-големите педали.

:ph34r: Човека който наднича над рамото ми докато пиша това, работи в Армеец и хич не е съгласен да го наричат ....... :angry: Четете бавно и внимателно това което ще подписвате!

Виж си общите условия по застраховката

Правата които ти дава полицата никой не може да ти ги оспори.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

ДЗИ !!! През брокер !!!Поднових си полицата вчера. Два дена преди това ми се обади брокерката ми - помнела, че съм си сгънал бронята отзад (само за боя е) и имало да завеждам щета. Това много ме трогна и заделих половин ден. Отидох на оглед и описаха много неща, които не бяха описани в предната полица. Основно - имам търнато на дясната врата и отзад на калника малко. Все неща, които съм ги видял, ама не съм им обръщал внимание, щото на пролет така или иначе щях да си пудря колата. Зачислиха ми един агент от брокерската фирма и отидохме в ДЗИ. Заведе ми 3 щети (!!!) на куп без протокол от КАТ. Само той се разправя с всичко. Пита ме дали искам пари или да ми я оправят. Каза, че в сервизите бачкали много качествено и ми препоръча да ми оправят всичко. Взема ми всички документи - нова, стара полица, платени вноски и т.н. След 1 час имаше постановително писмо, в което пишеше, че ми покриват до 700 кинта ремонт! :angry::ppp На всичкото отгоре имах през тази година 1 щета за странично огледало, което ми платиха доста добре :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer
ДЗИ През брокер ....имаш предвид частно лице ,което застрахова към ДЗИ....или аз нещо бъркам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blind

тия са най-големите педали.

:ph34r: Човека който наднича над рамото ми докато пиша това, работи в Армеец и хич не е съгласен да го наричат ....... :angry: Четете бавно и внимателно това което ще подписвате!

Виж си общите условия по застраховката

Правата които ти дава полицата никой не може да ти ги оспори.

<{POST_SNAPBACK}>

Добре съгласен съм.Защо тогава чаках ги 3месеца без дори и да ми се обадят веднъж.Ходих питах ги все ми казваха ела края на седмицата или другата седмица тва вече е месец сега ще стане втори месец (т.е 5ти месец ще стане) .Били сменили шефа до 15 дена плащали плащат чушки.Да кажат като хората кво само лъжат.Аз лично повече при тях няма да застраховам кола.Убедил съм се че всеки гледа да те преебе само и само да се докопа до някакви пари мен лично това ме дразни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zaro

Здавейте.

Имам пълно авто каско (Армеец) . Случи ми се да ми се отвори предниат капак по време на движение със 80км/ч. Щетите бяха капака , предното стакло и малко тавана =  600лв.  Тъпите копелета-застрахователи не искат да ми плащат, като се оправдават,  че това не е ПТП а авария, а аз има протокол от КАТ удостоверяващ събитието. Моля за съвет какво да направия. Някой имал ли е подобен проблем . Да ги съдия ли?

<{POST_SNAPBACK}>

Бате 6том има6 протокол отиди при оправителя,дигни скандал и си търси правата!!!!!!! И смени застрахователя! Булинс или ДЗИ,пла6тат 100%,не те разиграват,на ниво са,а и никои няма да ти пипне колата като е с техните стикери!!!!!!! Не познавам един 4овек които да се е оплакал от тях!!!!!!! :ph34r:

Аре със здраве

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

за момента ДЗИ плащат най-добре,а Булстрад най-бързо(на 14-тия ден), но се поусраха в последно време - намалиха в пъти обезщетението в кеш, ако ремонта е в техен оторизиран сервиз няма проблем, иначе при тях е най-тънка поста :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Имах големи ядове с "Орел" преди време,а тази пролет с "HDI-Хановер Кооп".Щета от около 2000лв. ми я платиха 800 лв. и то след доста разправии,беше първоначално 570лв.след представени фактури за 1900 лв.В крайна сметка ми платиха по тяхна оценка и по цени на Интеркар за части при положение че Интеркар нямат абсолютно нищо за Хонда.По техния ценоразпис мигача ми струвал 15лв.А аз го плащам 90 в Бултрако,защото другаде го няма.Счупен лагер на главина и датчик за ABS,изобщо не ги платиха защото не се виждала повредата, тотално смачкан калник се пише за ремонт защото нямал разкъсване на ламарината.И всичко това продължи 2.5 месеца.Накрая бях готов на всичко само да не ми губят времето.Вече купя ли си кола с каско в някоя куца компания на момента го анулирам искам си рестото и си правя ново в читава компания защото не ми се занимава с глупости.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...