wishmaster_333 0 #1 Публикувано 23 Юли, 2009 (Редактирано) Тази зима ми протече тавана и сега дойде време за ремонтче Ако някой скоро си е правил ремонт на покрива дали може да ми препоръча някоя фирма благодаря предварително Редактирано 23 Юли, 2009 от wishmaster_333 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 23 Юли, 2009 Имаш лично, колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #3 Отговорено 23 Юли, 2009 Колега, каде протече в кухнята или в хола,от някой олук или от капандурата??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wishmaster_333 0 #4 Отговорено 24 Юли, 2009 (Редактирано) Протече пред вратата на спалнята и от полюлея сега от там старчат 2 кабела по които когато вали се оттича водата Редактирано 24 Юли, 2009 от wishmaster_333 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartyHONDA 15 #5 Отговорено 24 Юли, 2009 Протече пред вратата на спалнята и от полюлея сега от там старчат 2 кабела по които когато вали се оттича водата Позната картина,и аз съм така,тече от 2 разклонителни кутии,сменям керемиди,запълвам с пяна дупки в таванското помещение,ама е временно явление! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове