wink 18 #1 Публикувано 23 Юли, 2009 Ами колеги въпроса ми е към колегите с такъв двигател да ми кажат нещо повече,че съм си харесал една такава и дали да я взимам.115 кончета ВТЕК-Е,чул съм че била спъната,затова давайте ми съвети,на вас расчитам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #2 Отговорено 23 Юли, 2009 Ами колеги въпроса ми е към колегите с такъв двигател да ми кажат нещо повече,че съм си харесал една такава и дали да я взимам.115 кончета ВТЕК-Е,чул съм че била спъната,затова давайте ми съвети,на вас расчитам!Няма такова нещо! Колата си върви доста прилично, а разходът също е приемлив. Има няколко момчета от София с такива и са много доволни, както от вървежа, така и от разхода. Освен това двигателите са много надеждни, освен ако не са зле поддържани. Според мен този мотор е най-добрият компромис между вървеж/разход Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebel 4 #3 Отговорено 24 Юли, 2009 Съгласен съм с колегата! Едно стъпало по-нагоре от това, което караш в момента...Според мен ще си доволен - тествай колата и ако е читава ще се увериш!Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 24 Юли, 2009 (Редактирано) според мен D15Z3 е по-добрия вариант. Получаваш всичко това само дето данъка ти е 30 лв Иначе двигателите наистина са много добри, малко чукат като дизел ама те всички са така Взимай и не се чуди п.п. Естествено върви по-малко от по яките Хонди ама за разход дори под 5 л на 100 няма какво да се иска повече. Редактирано 24 Юли, 2009 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #5 Отговорено 24 Юли, 2009 ти го изкара по икономичен от хибридите , дай да предложим на toyota да несе занимват с глупости ми да слагат d15z6 на приуса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #6 Отговорено 24 Юли, 2009 принципно вече не отговарям на неподготвени коментари ама за тебе ще направя изключение: като си купиш д15з3 и естествено двигателя да е в добро състояние. Карай с 80 км/ч на дълго и ела ми кажи колко ти е изгорила колата ............. Докато само си чувал за Втек-Е, а не си се качвал може да си спестиш неуместните забележки. А относно Тойота все още съм на мнение че са на светлинни годи пред другите марки относно здравина и разход. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #7 Отговорено 24 Юли, 2009 Един приятел има D15Z6 и наистина при неговото каране 80-100 пада и под 5 /100 А колата като я настъпиш си върви като за 115 коня , ама разхода тогава не е 5 де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #8 Отговорено 24 Юли, 2009 Izanagi, кажи на прияте ля ти да иде да се прегледа НЯМА как да гори толкова и това е .... нищо че е ФАКТ. Бързо да върви да си закара колата да му я прегледат, защото нещо не е наред да гори 5 л п.п. Кола се гледа колко гори кото се кара на 1-ва и на пълна гас така 100 км и гледаш какво е станало :rolleyes: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #9 Отговорено 24 Юли, 2009 Благодаря ви колеги,харесал съм си една във Враца (вчера я огледах на място) много добра според мен,черна със жълта перла,внос от Италия и ако не намеря друга може да я взема нея.Няма еърбег,но ще го преживея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marcinqra 0 #10 Отговорено 27 Юли, 2009 Аз имам 2 такива хонди! Взимаи без да се замисляш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове