meto'o 3 #1 Публикувано 23 Юли, 2009 Колеги търся да купя плексигласов лист. Може и най големя предлаган размер само дето никъде не намирам. В Бриколаж имаше ама там половин квадрат струва 22 лева или нещо такова !!! Накой знае ли къде се предлага на едро или вобще да се предлага хах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #2 Отговорено 23 Юли, 2009 Там където си ходил цената е добра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #3 Отговорено 23 Юли, 2009 Разходи се до някоя фирма, която се занимава с реклама. Те използват много плексиглас. Купувал съм известни количества, но определено не е евтин. Зависи от цвят и дебелина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #4 Отговорено 23 Юли, 2009 Може да звъннеш в "Антекс комерс" или в "Партнерс"....В Антекс ако не се лъжа цената на кв. метър плексиглас (3мм дебелина) беше около 27 лв, но не съм сигурен.Ако искащ опал... той е малко по-скъп, но не е голяма разликата 1-2 лв !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #5 Отговорено 23 Юли, 2009 Ясно значи добре съм го намерил (въпреки, че не ми с струваше така ) Ще звънна на тия фирми да видим. Благодаря ви колеги за ориентацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #6 Отговорено 23 Юли, 2009 В Бриколаж, това е цената за парче 50х50 което е четвърт, а не половин квадрат. Поне такава беше цената аз като съм гледал преди време (около 20лв ми се въртят за 50х50 парче)Търси по рекламни агенции (както ти казаха вече). Особено, ако имат някои останали парчета и не им трябват, ще ти ги дадат за доста по-малко пари Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове