Jump to content
Guest cls

S2000 и NSX модели на ХОНДАЙ !?

Recommended Posts

Guest cls

Вижте това ТукЗабележете под последните две снимки кво стаа.Знам,че всяка марка скрито завижда на хонда за тези модели ма такова безочливо присвояване ;) Пичовете май са омазали пейзажа :):D;) Майтап да става.П.П. Объркал съм заглавието-имам предвид модели на ХЮНДАЙ

Редактирано от cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

френска му работа, толкова им разбират и главите на тъпите франсета, освен да се правят на велики май за друго не ставатясно си пише HONDA на автомобилите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Поредните тунинг-разбирачи :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

тези франзели пак са неподготвени :):D;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer
:) ...хахахахахахааа.....тва е пост в нетрезво състояние....явно са прескочили сутрешната бира..... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

ХА-ХА-ХА!Е това е смях!!!;);););):D:):D;):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

френска му работа, толкова им разбират и главите на тъпите франсета, освен да се правят на велики май за друго не стават

<{POST_SNAPBACK}>

:):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow

френска му работа, толкова им разбират и главите на тъпите франсета, освен да се правят на велики май за друго не стават

ясно си пише HONDA на автомобилите

<{POST_SNAPBACK}>

хахаха какво да ви кажа!!! Французите мноо завиждат защото не могат да правят толкова добри автомобили като ХОНДА!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

ясно си пише HONDA на автомобилите

<{POST_SNAPBACK}>

хахаха какво да ви кажа!!! Французите мноо завиждат защото не могат да правят толкова добри автомобили като ХОНДА!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Май и защото и като хюндай не могат :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

шега, майтап, ама и Хюндай колко напред отидоха в автомобилостроенето, а цените им на новите коли са като на европейски гьобрета от същият клас, но втора употреба :) а и емблемата ми е доста позната, но в ръкописен стил :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Хахахахаха това наистина е забавно Хюндай НСХ добре звучи :):):D Странно как някои хора не различават Хонда и Хюндай :) Ама пък може ли всички да са разбирачи като нас :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

шега, майтап, ама и Хюндай колко напред отидоха в автомобилостроенето, а цените им на новите коли са като на европейски гьобрета от същият клас, но втора употреба :) а и емблемата ми е доста позната, но в ръкописен стил :)

<{POST_SNAPBACK}>

Корейците следват Японския пример, и докато европейците им се присмиват, корейците им изядоха половината пазар в щатите. И в европа се продават доста добре, и конкурират доста успешно опел - ето таксиджиите са много по-доволни от хюндаите, отколкото от вехтрите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

ето таксиджиите са много по-доволни от хюндаите, отколкото от вехтрите.

<{POST_SNAPBACK}>

Може да е странно, но за БГ, това е най-успешната реклама на Хюндай и най-успешната антиреклама на Орел :) Хубавото е, че таксиджиите като започнаха да подновяват авто парковете си посегнаха пак към Хюндай :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

съжалявам за:dry: ама в Китай 50% от такситата са Хюндай Соната и Елантра...ииии най смешното е че другата част са само Фолксвагени :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Да ама кажи какви Фолксвагени :dry: До колкото знам, там още си произвеждат онези - старите Jetta!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Да ама кажи какви Фолксвагени  :dry: До колкото знам, там още си произвеждат онези - старите Jetta!

<{POST_SNAPBACK}>

ми даже и на са Jetta .....ми там се карат почти всички стари поточни линиии на автопроизводителите.....прават некои козметични промени иии айди фърляите са на бозите....а Фолксвагените са SANTANA...супер дърва...обаче отвътре са като пасати....но все пак пак си остава боза

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest H1pNoTiC

Стават обърквации бре :drunk: Аз редовно бъркам по нещо на моя сайт и после ма подиграват :fun::) Все пак немога да знам всичко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...