Guest Tino #1 Публикувано 22 Март, 2004 Хора тарся човека с белия сивик,дошъл миналата неделя или вчера на Първенец колата Човеко ако четеш това сабщение моля ти се сваржи се с мене . колата.Аз имам същата и винаги сам си мислил от каде мога да набавя такива неща.Пиши ми на naughtyyy@graffiti.net . A Майна знам че си бил и другите които са били,ако го познавате , няма да ви откажа ако ме запознаете и мене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #2 Отговорено 22 Март, 2004 Баси мамата Ко туй бре ?! Някой да знае с какъв мотор е ?PS: виждам яка ХОНДА групичка се е била заформила Виждам ка CHIKO Сивик-а, на ИЛКО Del Sol-a - както винаги неотразим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #3 Отговорено 23 Март, 2004 Майна кажи запозна ли се с този човек? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #4 Отговорено 23 Март, 2004 не,не го познавам,а и явно му тежи тунинга,щото не върви много а илко си е продал дел сола на един Боби, пак от Асеновград,запознах се с него,казах му да влиза в клуба,но отговори,че "не разбирал от тиа работи" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #5 Отговорено 23 Март, 2004 Ами ако е бил с 1.3 може,щото аз не виждам как може се пускаш с голф гти при положение че тоя е 1.8 с 100 и не знам си колко коня , за дел сола не знам колко коня е бил,ама на дали е в теk щото ако беше голфа няма шанс.Абе се тая. Aма щом е градски се ще го мерна някаде и като го видя газ, газ То не ми е толкова до тунинга а да си оправя броните.Вие имате ли идея ( за Пловдив и София ) каде се отливат брони че втора рака няма да намеря явно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове