Jump to content
St3althX

Хонда Сивик Заслужава ли си?

Recommended Posts

другият вариант е да не се регистрира в данъчното

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

St3althX можеш, но има ограничения за кубатурата и мощността на автомобила. Не съм сигурен за ограниченията, но бяха май до 100 к.с. и 1,8 кд(кубика). Освен това, ако собственика на автомобила почине, той става собственост на наследниците. Докато е жив собственика и притежаваш генерално пълномощно, можеш да правиш каквото си искаш с автомобила (дори да го продаваш). Вероятно има по-запознати с тази материя и моля да ме поправят, ако съм сбъркал някъде.

Варианта да не се регистрира в данъчното става, но не можеш да я продаваш после. Ако искаш да я продадеш, пак ще трябва да си платиш всичко с лихвите. Засега поне не са свързани системите на КАТ и данъчното, бат Бойко му липсват едни 2 милиарда лева и ще търси всякакъв начин да си ги набави, като един от вариантите е... . Ама нали сме си в България и тук нещата не са съвсем такива, каквито трябва да са :lol: . Ако все пак успееш да я продадеш(купиш) без да си я регистрирал и плащал в данъчното, то задълженията се прехвърлят на новия собственик (поне така мисля, че беше). Затова се изисква бележка за платен данък при покупко-продажбата на автомобила от нотариуса. Аз като си купувах кола, доста и все различни мнения срещнах по тези въпроси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами да за наследниците го знам това не ме бърка имам един познат има същата 125 коня и каза че е на инвалид ... не е идея да не плащам данъка защото все някога ще искам да я продам...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...