Jump to content
Guest iSpider

акумулатор civic 6 gen. 3 врати

Recommended Posts

Guest iSpider

Здравейте всички,от скоро съм със Civic D14A3 '96, 3 врати и искам да питам от къде мога да си намеря акумулатор?Стария е оригинален май и като я заседя около 1 седмица, трябва да ми дават ток за да запаля :)А идва зима и положението ще става все по тежко.Между другото ми казаха че за моя случай е по-добре да си взема "твърд" акумулатор, т.е. без течност, по-скъп е но си заслужавал ...Ще съм благодарен за съветите Ви!!!:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

ааа и допълнение - акумулатори колкото искаш, но нашите са едни тънки и няма място за по-голям (макар че на мястото за климатик може да се събере цяло семейство котки, но е доста далече :) )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Мериш колко е голям и отиваш в най-близката акумулаторджийница. Варианти има много - от Starter за 45 кинта до Bosch Silver за 100. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

а като марка какво да търся или няма голямо значение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Ами всеки нов акумулатор е хубав, защото е нов :D. Останалото зависи от финансовите възможности. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

а като марка какво да търся или няма голямо значение

<{POST_SNAPBACK}>

има значение разбира се

аз съм с МонБАТ тънък. Но като оставих една нощ колата на габарити, и на сутринта (след 6 часа) нямаше НИКОЙ, даже и лампичките на таблото да запали. А габаритите са по 5 вата, 6 крушки - не повече от 3 ампера. За 6 часа прави 18 ампер-часа, а те го продават за 40 ...

иначе и през зимата си паля, нямам проблеми и 2 седмици да оставя колата без да я паля. има 2 години гаранция ... от гумаджийницата на семинарията го взех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Благодаря за бързите съвети. :)Ще се постарая някой път да дойда на някоя от сбирките. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

и аз съм трета година с монбат, вчера го наследи жената (работи си безупречно,въпреки че клати бас 12" през доста як амп и все-още без кондензатор) аз купих пак същия, струва 55лв с 2г гаранция :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

моя MON BAT се скапи току що на 4г.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

<{POST_SNAPBACK}>

да питам ли за тез 4 години колко пъти мина на профилактика, да му се премери нивото и гъстотата, да му се долее дестилирана вода? :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest i4o

по вьзможност си купи BOSH . доста пьти жената забравя фаровете и все още си е като нов , но все пак е 96 кинта. :angry: аз го купих преди 1 година ама тогава нямах друга алтернатива , но не сьжалявам ни най-малко. :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

И аз съм с Bosch Silver за 99 кинта. :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Дааам, BOSCH Silver... След всички редовни проверки (на всеки 6 мес) един такъв на Сивика един вече се скапа :drunk: . От некаране... Седи си сега в гаража. Някой знае ли, дали е безвъзвратно изгубен или може да се вдигне на крака?На Бош-а формата му като цяло съвпада, но не достатъчно и трябва да се маха пластмасовата чинийка от Сивик, в която се слага акумулатора.Иначе предишния Сивик (5ген, тогава на 7год) дойде с акумулатор Panasonic !!! !!! :balloon: . Сигурно е бил оригиналния на колата :tease:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Иначе предишния Сивик (5ген, тогава на 7год) дойде с акумулатор Panasonic !!!  !!!  :balloon: . Сигурно е бил оригиналния на колата :tease:

<{POST_SNAPBACK}>

да бе Стас изхвърли първия акумулатор на телевизора, и то защото го бяха оставили половината на сухо

акумулатор не трябва да стои разреден. пробвайте го онзи няколко цикъла пълно разреждане-бавно зареждане

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

<{POST_SNAPBACK}>

да питам ли за тез 4 години колко пъти мина на профилактика, да му се премери нивото и гъстотата, да му се долее дестилирана вода? !!!

<{POST_SNAPBACK}>

постоянно го наблюдавам и обслужвам щото това ми бе 1 bg акумулация и ми беше интересно колко ще издържи !!! Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...