ghoul18 0 #1 Публикувано 19 Юли, 2009 Здравейте колеги, исках само да попитам дали е позволено да се пускат обяви за продажба на други автомобили(рзлични от Хонда) , тук във форума? Мерси ! Поздрави на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #2 Отговорено 19 Юли, 2009 Не се препоръчва колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ghoul18 0 #3 Отговорено 19 Юли, 2009 OK мерси за бързия отговор колега! Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 19 Юли, 2009 не че не се препоръчва, ами си е направо забранено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ghoul18 0 #5 Отговорено 19 Юли, 2009 Разбрах колега! Мерси ! Иначе нали мога да си следя форума без да притежавам автомобил от тази марка (поне засега) ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HellBull 44 #6 Отговорено 20 Юли, 2009 хихи колега аз все още си карам BMW но това не ми пречи да съм регистриран в 5-6 форума и да научавам всичко което ме интересува друг е въпроса че скоро ще съм собственик на хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #7 Отговорено 20 Юли, 2009 хайде на хондите,днеска има утре няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #8 Отговорено 23 Юли, 2009 Разбрах колега! Мерси ! Иначе нали мога да си следя форума без да притежавам автомобил от тази марка (поне засега) ?не пречи, форума е видим и за нерегистриранидавай смело така още 47 такива въпроси, и ще може да публикуваш обяви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове