Jump to content
meto'o

Питане относно Горни шарнири

Recommended Posts

Колеги поразгледах тука шарнири, там шарнири и на някой места ги продават комплект с носача, на други само болта (обясняваики ми как може да се избие и набие новя болт в носача) Всичко хубаво ама погледах малко сивика и ми се вижда, че тая операця няма да е лесна.Та въпроса ми е възможно ли е въобще да се ползват старите носачи като само пренабия с нови шарнири или трябва да тръскам портфеила за комплект носач+шарнир. Благодаря предварително на отзовалите се Поздрави :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

шарнирите се вадят без проблем..ако всичко по носача ти е ок просто си купи шарнири

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Операцията е много лесна :( .На мен ми смениха горен шарнир за 30мин.Свалиха носача,избиха стария шарнир,сложиха новия,напълниха го с грес (дойде си с гресьорка) и обратно на стария носач.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма смисъл да даваш пари и за носачи ако твоите са добре. Както ти писаха колегите операцията по подмяната на горен шарнир с нов (ако имаш инструменти) отнема около 30мин :( При Хондите няма опасност да се окаже,че болта който ти държи горния носач се е "заварил" в тампоните :( ... японеца го е измислил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви много момчета ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...