Jump to content
Guest slus4o

Анкета за инвалидноста

Хондата ви, инвалидна ли е?  

45 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Guest slus4o

Много е кофти, но в нашата ситуация друго решение просто май няма освен ако не си я купите от БГ или пък англичанка а пък ако с инвалида стане нещо си е ебало мамата от всякаде дори и с генерално пълномощно да сте пък даже и с договор за заем докато се проточат делата инвалида или наследниците му вече ще са я продали най вероятно, единствено ни остава от време на време да палим по свещичка :hondarulez: за да върви всичко по мед и масло!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alpinab
:thumbs1: или пък правите като мен : плащате 3 бинки и си каратре спокойно:hondarulez: е колата става малко по-скъпа ама си заслужава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zhivko

в най лощия случай плащате мито и ддс и си карате колата ако инвалида ви не е роднина рискувате да останете на сухо без хонда имам предвид а в другиа случай ако инвалида ви е роднина и почине не даи си боже има пак вариант карате си хондата но остава вечно ваша тоест не мойете да я продавате или каквото и да е било а пък държавата нека си търси таксите от починалия собственик.всички тези работи въобще са много неприятни в който и да е било вариант но сме принудени от страста ни към хондите и от абсурдната страна в която живеем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Абе ти нали си купи колата :lol: какво толкова те интересува? :thumbs1: Пък и анкетата така зададена не се разбира нищо :hondarulez: Аз си купих сивик-а преди вече ( почти де ) 3 години за 4000 лв :D Познавам инвалида и април месец или когато там беше си я пиша на мое има :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

:thumbs1: или пък правите като мен : плащате 3 бинки и си каратре спокойно:hondarulez: е колата става малко по-скъпа ама  си заслужава.

<{POST_SNAPBACK}>

:lol: като теб.... плащам си като поп, за да мога да съм спокоен.... с достатъчно други глупости ми е пълна главата....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...