Jump to content
Radko

Пукане в ляво

Recommended Posts

Здравейте колеги,Търсих из форума относно "пукането", което страшно много вече ме дразни.. и се надявам да намеря отговор!Какъв е проблема... Както си карам колата с не висока скорост 40-50 км/ч и ако реша да увелича скоростта се чува едно пукане (нещо като пластмаса) в ляво от мен (колата ми е Акорд с десен волан).. Странния звук идва от към лявата врата.В началото мислех,че има нещо в джоба на кората на вратата,което би дрънчало-извадих всичко и продължава. Ако реша да намаля скоростта пак почва да пука за част от секунда и спира, в следващия момент увеличавам скоростта и пак "пук".Мисля си да не се е откачило нещо във врата и да се търкаля по вътре,но всичко си работи... (ел.стъклото,централно..) Ако някой колега е имал подобен проблем моля да сподели!Благодаря предварително!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега,И аз също имам този проблем, но с дясната врата. Пълна мистерия е това пукане. Разглабял съм вратата няколко пъти и нищо нередно не видях. Заключението ми е, че този шум е свързан със заключващия механизъм, т.к. шумът спира ако вратата е открехната по време на движение. Според мен това не е притеснително, но е досадно. Също забелязах, че шума намалява когато е горещо. Успех!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,Проверете щифтовете на пантите вероятно имат луфтове.И аз имах същото почукване,след райбероване на пантите и смяна на щивтовете прблема изчезна.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...