Radko 10 #1 Публикувано 15 Юли, 2009 Здравейте колеги,Търсих из форума относно "пукането", което страшно много вече ме дразни.. и се надявам да намеря отговор!Какъв е проблема... Както си карам колата с не висока скорост 40-50 км/ч и ако реша да увелича скоростта се чува едно пукане (нещо като пластмаса) в ляво от мен (колата ми е Акорд с десен волан).. Странния звук идва от към лявата врата.В началото мислех,че има нещо в джоба на кората на вратата,което би дрънчало-извадих всичко и продължава. Ако реша да намаля скоростта пак почва да пука за част от секунда и спира, в следващия момент увеличавам скоростта и пак "пук".Мисля си да не се е откачило нещо във врата и да се търкаля по вътре,но всичко си работи... (ел.стъклото,централно..) Ако някой колега е имал подобен проблем моля да сподели!Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miroslavpetrov 1 #2 Отговорено 18 Юли, 2009 Здравей колега,И аз също имам този проблем, но с дясната врата. Пълна мистерия е това пукане. Разглабял съм вратата няколко пъти и нищо нередно не видях. Заключението ми е, че този шум е свързан със заключващия механизъм, т.к. шумът спира ако вратата е открехната по време на движение. Според мен това не е притеснително, но е досадно. Също забелязах, че шума намалява когато е горещо. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IVOHONDA 0 #3 Отговорено 18 Юли, 2009 Здравейте колеги,Проверете щифтовете на пантите вероятно имат луфтове.И аз имах същото почукване,след райбероване на пантите и смяна на щивтовете прблема изчезна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове