Jump to content
Guest roadracer

Не бях виждал такова TAXI.....

Recommended Posts

Guest radku

В Стара Загора е това такси и се чудя кой е решил да си направи хондата такси, но всеки си решава сам.А в Пловдив има Хонда Акорд Учебна, ако някой се интересува.Но пък в Германия са много по-напред имат си Порше911 и Ламборджини Диабло Учебни коли, само 4е не мога да се сетя в кой град. СУПЕР, А?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

В София също има Акорд учебна кола.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Аз вчера си мислех колко хора са кретенясали колкото мен и биха се возили в такси CRX. И стигнах до извода, че е по-добре таксиджиите да си плащат по 5лв за каквото и да е по корейско-немските машини на по четири колела и да не закачат колите :hondarulez: Всъщност то имаше колега с няква боза за такси и кола отделно :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Е кво като е направил колата си такси ??? :hondarulez: Аз пък му правя евала , ей сега ще разберем колко здрави са Хондите :thumbs1: Щото такси хонда съм виждал само сивик 3-та седан и акорд 3-та май беше , се стари .Пак казвам , евала на собственика :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

В София също има Акорд учебна кола.

<{POST_SNAPBACK}>

Леле, чудя се после тези нови шофери как ще се качат на нещо друго. Ще пончат да пускат пари в касичките да си купят Хонда, все пак не е лесно да слезнеш от Акорд и да подкараш някой народен автомобил, та дори и правен за германския народ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

и в русе имаше едно такси сивик 5ген седан

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Ами седан ще да е, няма как да е хеч - все пак имат изискване за поне 4 врати! Иначе, ако можеше и аз щях да се кефя да видя хеч - такси. А сега ще се кефя на седаните! :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

и хеч стаа - англичанка :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

Русенската 5г седан вече не е такси.....Чочо дойде на себе си ;) Не знам колко време я е карал но каза че прави по около 80 000 км на година. Единствения му проблем беше доколкото знам че му се прецака кормилната рейка.....а неговата е хидравлична и от цената и боли глава :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Русенската 5г седан вече не е такси.....Чочо дойде на себе си ;) Не знам колко време я е карал но каза че прави по около 80 000 км на година. Единствения му проблем беше доколкото знам че му се прецака кормилната рейка.....а неговата е хидравлична и от цената и боли глава  :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

E то за 80000 на година ако само това се прецаква, все ще я прежали тая рейка?! Да се качи на немска бръмчалка и да я кара по 80хил, предполагам ще вкара повече разходи, явно хондата и за таксита става! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...