Guest Mark Antoniy #1 Публикувано 22 Март, 2004 Попитаха ме , к`во се кефа толкова на хонда, та да карам мойта и да не съм се ОТЪРВАЛ още от нея? Знаете състоянието и! Човека кара АУДИ Б4 и има и баварец и Голф! Аз не знам , но вие как бихте отговорили? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #2 Отговорено 22 Март, 2004 Е к'ъф му е кефа да има 3 коли от типа "фани едната я засили към другите"Ей тез не ги разбирам, да гледат 3 коли...jamie да не се обиждаИначе аз моят отговор снощи ти го казах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stass #3 Отговорено 22 Март, 2004 пфууу, мама му стара, аз ако имах свободни 4 бинки, с удоволствие бих се сдобил с още една колица тип " разцепи Голф-а на старта" ама ей на, май ще се наложи д се откажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Myst #4 Отговорено 22 Март, 2004 То за тия пари тоя дето ги има може да си напражи баси бегачката...за ко са му три коли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #5 Отговорено 22 Март, 2004 Ей тез не ги разбирам, да гледат 3 коли...jamie да не се обижда Не е и нужно да ги разбирате Оставете хората да живеят както им е кеф ! Щом Jamie или онзи другия искат да имат по три коли - тяхна си работата. НЕ виждам какво толкова го правите на въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #6 Отговорено 22 Март, 2004 Mark Antoniy : елементарно На вкус и цвет - тавариш НЕТ От тези, които изброи не съм имал само БМВ Нямам намерение и да си купувам . Истината е, че предпочитам ЯПОНСКИТЕ и съм адски щастлив, че карам Хонда и то точно моята малка, черна принцеса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове