Ico Dimitrov 41 #1 Публикувано 12 Юли, 2009 Потарсих но не можах да намеря ,искам да боядисам капака на двигатела ЧЕРВЕН някои знае ли какав е номер е боята на INTEGRA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kick 46 #2 Отговорено 12 Юли, 2009 капака на двигателя ..... или капака на клапаните !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #3 Отговорено 12 Юли, 2009 абе това са подробности !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #4 Отговорено 12 Юли, 2009 (Редактирано) колега не знам къде си търсил, ама аз като написах в търсачката 'боядисване' 4-тия резултат излезе ето тоя:http://forums.hondabg.com/index.php?showto...%B0%D0%BD%D0%B5 Редактирано 12 Юли, 2009 от chris_barnes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #5 Отговорено 12 Юли, 2009 Колега аз тарся номер боята на INTEGRA не приципа на боядисване ,ина4е мерси за опита да ми помогнеш !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 12 Юли, 2009 съмнявам се че ще намериш кода на точния цвят (според мен дори невъзможно). харесай си едно червено и пръскай смело. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #7 Отговорено 12 Юли, 2009 А стига бе толко ли секретна тая боя? Мислех елементарно е, а то се оказа ебаси филма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kick 46 #8 Отговорено 12 Юли, 2009 аз мисля че червеният цвят си е на хонда на дали има спецялен цвят на интеграта отиваш в някой магазин за туниране на авто бой и там ще ти кажат номера на червенят цвят !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko1016 16 #9 Отговорено 31 Юли, 2009 (Редактирано) Интересува ме дали неви спират ченгетата с тези черни капаци,или си регистрирате колите с тях?Защото и аз искам да си сменя капака. Редактирано 31 Юли, 2009 от honda 1.3 16V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #10 Отговорено 31 Юли, 2009 Колега, тук става дума за капака на главата, не за капака на колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #11 Отговорено 31 Юли, 2009 за капака на клапаните нямаш ядове, но за капака на колата ще сменяш талон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko1016 16 #12 Отговорено 1 Август, 2009 Благодаря за разясненията и за отговора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Никой 1 #13 Отговорено 1 Август, 2009 (Редактирано) За капака само не мисля,че ще сменя талон,ако се докаже някак си,че е 30% от колата... Вече е дискутиран тоя въпрос,за колко % от колата може да се облепя,боядисва и т.н. Редактирано 1 Август, 2009 от Diego Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #14 Отговорено 1 Август, 2009 Благодаря за разясненията и за отговора Пич, една корекция си направи на профила, пише се CIVIC ,а не CIVIKа по темата, в "технически" има тема с ей-такива отбрани питания и има вътре пряк път към доооооооста подробна тема за боядисването на капака на клапаните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове