Jump to content
Guest slus4o

0.5 литра, стигат!

Recommended Posts

Guest slus4o

Хора как може господин Хонда да спретне казанче (чашчичка) за чистачките с вместимост някаде към неверочтните 400-500 мл. :P ако не са и по-малко аз направо онемях като почнах да сипвам ехе и вече разливах :P , понеже съм си свикнал с предишната ми кола (Пасат-ка) която имаше вместимост от 5 литра :dunno: , ми то ако тръгнеш до морето :P !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

5 литра си ги взема колицата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Човече нещо си се объркал.....мойта събира доста повече...не съм мерил точно колко ....но е повече от 0.5 л :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Грубо неподготвено изказване на според мен все още настящ пасатор фен... :dunno: Уважаеми, тези коли са МИСЛЕНИ, а не СДЕЛАНИ или GEBILDET! Събира мноооооооооооооооооооооООООООООООООООООО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

как половин литър бе, аз сипвах, сипвах, по едно време се отказах, после пак...3-3.5л му е обема, как една бира (0.5л) бе?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

на акордиона е 4.5-5 литра :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest suhoi

...освен ако си сипвал в казанчето за хидравликата...??? :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

...освен ако си сипвал в казанчето за хидравликата...??? :dunno:

<{POST_SNAPBACK}>

:P Що ли ми хрумна същото.......

Пич, ако е необходимо свали казанчето и го огледай... нещо ОПРЕДЕЛЕНО не е в ред.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Абе мобе и да е така , на моята д15б2-ка казанчето не е оригинално , ако е блъскана колата и са и сложили някво колкото да има - може. Ако на слусчо казанчето е по-малко ще му направя бартер за моето :D Което не съм го мерил , ама сабира бая :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Моята е хечбег и съм вадил канчето щото беше спукано...минимум 5 литра...държал съм го в ръцете си !!! да не си го напълнил с боклуци твойто ??? да не е пълно с нещо ??? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

Ами освен и аз да се присъединя към хОра...с моя скромен тенор :rolleyes: Събира 3 шишета х1,5L и има още място - значи е 5L :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Пък моя резервоар събира 5л. бензин!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Абе някой сетили се че може да е наливал вода в разширителния съд :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

хахахаххахаха утре 6та 4ерпа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Абе някой сетили се че може да е наливал вода в разширителния съд :D

<{POST_SNAPBACK}>

Ми нали там се сипва баш, случката е следната същия тоз съд бе празен цицките не пръскаха и като го напълних с не повече от две чаши вода се напълни и почна да пръска а вие си вадете заключение, отначало си помислих че някаде по-надолу има по-голям контейнер ама сигурно при мен нещо го е хванала липсвата :D , като изпръскам системата ще засеча колко побира иначе сега пестя та да не наливам, е може в началото като пробвах нещо да е била запушена то ще си покаже :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov

Абе някой сетили се че може да е наливал вода в разширителния съд :D

<{POST_SNAPBACK}>

Ми нали там се сипва баш....

<{POST_SNAPBACK}>

:rolleyes::D

ПП. Аз какво да кажа с 6 л :D

Редактирано от BAlexandrov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Пич аз ти говоря за "РАЗШИРИТЕЛЕН СЪД"-това е нещото в което се сипва АНТИФРИЗ и то няма нищо ама нищо общо с "КАЗАНЧЕТО ЗА ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИТЕ".Изразих съмнение че си налял вода в "РАЗШИРИТЕЛНИЯ СЪД" вместо там където трябва :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

може на пасата всичко да отива на едно място :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Ми казвам ви к'ва е ситуацията ви почнахте да се гъбаркате (а сигурно въобще не сте чели по нагоре) аре забравяйте :D а за дидко на пасата са си отделно ако не знаеш! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

По принцип наистина е около 5 л. ама твоита да не е специално спортно изпълнение и за това да е улекотена , само от едно казан4е спестяват 4.5л. ами може да са спестили и от масло и антифриз :rolleyes::D

Редактирано от buddi5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

По принцип наистина е около 5 л. ама твоита да не е специално спортно изпълнение и за това да е улекотена , само от едно казан4е спестяват 4.5л.  ами  може да са спестили и от масло и антифриз  :rolleyes:  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Мойта освен че е спортна е и мноо специална,

направена е стил А2 отварям си решетката и там само си наливам, кеф ти лимонада че и масло там наливам (на мандраджийско най-върви) :D

А Е със здраве че то стана компот то глупости

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

;):D:D:D

По принцип наистина е около 5 л. ама твоита да не е специално спортно изпълнение и за това да е улекотена , само от едно казан4е спестяват 4.5л.  ами  може да са спестили и от масло и антифриз  :rolleyes:  :P

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

тъпа работа човек търси помощ а то......WELCOME TO BULGARIA :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Ти с кое не си съгласен,нали стана ясно 4е кофата събира 5л.Ся Слус40 ако налива каде види си е негов проблем да сваля казаните и да гледа каре му е грижата.Ако о6те 1100 4овека се изкажат може и да открием истината. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Ти с кое не си съгласен,нали стана ясно 4е кофата събира 5л.Ся Слус40 ако налива каде види си е негов проблем да сваля казаните и да гледа каре му е грижата.Ако о6те 1100 4овека се изкажат може и да открием истината.това обаче не го прави веднага мишена за подигравки.Тва е мое мнение.Иначе ше стане голяма селения.1-2 мнения и 20 страници простотия.ИЗВИНЯВАЙТЕ че си изказах мнението . :thumbs1::lol::hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Пич аз ти говоря за "РАЗШИРИТЕЛЕН СЪД"-това е нещото в което се сипва АНТИФРИЗ и то няма нищо ама нищо общо с "КАЗАНЧЕТО ЗА ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИТЕ".Изразих съмнение че си налял вода в "РАЗШИРИТЕЛНИЯ СЪД" вместо  там където трябва :hondarulez:

<{POST_SNAPBACK}>

Ще ти се....

....и "КАЗАНЧЕТО ЗА ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИТЕ", и "това нещо в което се сипва АНТИФРИЗ" се наричат:"РАЗШИРИТЕЛНИ СЪДОВЕ"!!!

Редактирано от paRADOx

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Даваме думата на Миамото

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Ще ти се....

....и "КАЗАНЧЕТО ЗА ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИТЕ", и "това нещо в което се сипва АНТИФРИЗ" се наричат:"РАЗШИРИТЕЛНИ СЪДОВЕ"!!!

<{POST_SNAPBACK}>

ОК.Щом си казал може и така да е :hondarulez: Човека разбрали за какво му пея...разбра ти кво искаш????Аве теб някаде вече не те ли казаха че КАТО НЕ СИ КОМПЕТЕНТЕН НЕ ТРЯБВА ДА ДРАСКАШ ГЛУПОСТИ.

П.П:Я сега поясни на мен неукия какво точно му е разшерително на КАЗАНЧЕТО ЗА ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИТЕ???

Редактирано от MIYAMOTO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather
:hondarulez: струва ми се че засра :lol: темата :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Сори ама не издържам на предизвикателства от страна на МИСТЪР КОМПЕТЕНЦИЯ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Абе хора , наистина май колегата слусчо налива в разширителното казанче на радиатора :lol: , а не това за чистачките.Колега , ако наистина си налял 0.5 литра в отвора за вода , който би трябвало да ти се намира под лявия калник на колата ти ( и си има отворче със син цвят,предполагам,капачка ) значи трябва да си свалиш подкалника ( или пластмасата която ти предпазва коша на двигателя от нахвърляне на боклуци , намира се точно под калника :D ) и да провериш дали казанчето ти е очевидно по-голямо от 0.5 литра :D На мен ми се случва на хонда да се запушва постоянно това казанче , при тебе може да е същото :thumbs1:

А разширителното казанче на радиатора :D се намира в непоследствена близост до капачката ти на радиатора и на самата капачка има вкарано маркуче ;) , там вода на Хондите аз лично не наливам , ако отвинтя капачката на радиатора и няма антифриз/вода до горе не барам :lol: На германските коли съм забелязал наистина , че разширителното казанче на радиатора :D е в по-горна точка от самия радиатор и вода се налива от там :hondarulez: казвам вода , щото един път не съм видял да се налива антифриз/вода.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Ще ти се....

<{POST_SNAPBACK}>

П.П:Я сега поясни на мен неукия какво точно му е разшерително на КАЗАНЧЕТО ЗА ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИТЕ???

<{POST_SNAPBACK}>

Аааа не знам...питай тея дето описваха щетите по колата ми, когато ме "жулнаха леко".И защо не отвориш нова тема:"аз мога да плюя по МИСТЪР КОМПЕТЕНЦИЯ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ", ами занимаваш хората с глупости?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Ти пък къв беше че да ми казваш какво къде да пиша :hondarulez: И от къв зор точно ти се обади в тази тема :thumbs1: след като ясно и точно се опитах да обясня какво може да е направил колегата Слъслчо????Може и да си прав че се казанчето за течност за чистачките технически е правилно да се нарича РАЗШИРИТЕЛЕН СЪД, но масово си му викат КАЗАНЧЕ ЗА ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИТЕ.Както също не е правилно да се нарича(специално на японските коли),разширителен съд а преливник,но масово си му викат така,и кво от тва???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

:hondarulez: струва ми се че засра :thumbs1: темата :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

А сега де намери се кой да прави забележки --- "ТОРОВИЯ ЗАВОД"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

КОлЕГИ,не осирайте форума с кой е по-най-най.Това е патент на тунинг форумите. :hondarulez::thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o
:thumbs1: темата бая замериса :lol: пичове не се караите :lol: заприличваме на някои други селски фороми :D:hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Пичове я отидете да ударите по една патка на приятелките и нещата ще се успокоят..... :hondarulez:

peace :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Аз лично отивам да изпиля гумите на Моята Единствена Любима

HONDA :thumbs1:

Лека вечер и безаварийно на Всички! :lol:

:lol::hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Пичове я отидете да ударите по една патка на приятелките и нещата ще се успокоят..... :thumbs1:

peace :hondarulez:

<{POST_SNAPBACK}>

:lol::lol::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...