-=airman=- 6 #1 Публикувано 7 Юли, 2009 (Редактирано) Ще се престраша да пусна това като нова тема и ще го актуализирам, макар и не често Това са снимки на магазини, шоуруми, фабрики и каквото съм успял да хвана с апарата, на HONDA (гордо): Аз съм ги правил :-) Сузука, Япония Сетубал, Португалия Калкута, Индия (каквот' можах - направих - от движещо се МПС) Лондон, Великобритания Дубай, ОАЕ. Чистак-бърсак Акорд '09 - $27 000; купе-версията - $28 000. Виш кфо нешто е (кризата)! Редактирано 7 Юли, 2009 от -=airman=- Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalio 0 #3 Отговорено 8 Юли, 2009 Аз ли съм кьорав или снимки не се виждат? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #4 Отговорено 8 Юли, 2009 Аз ли съм кьорав или снимки не се виждат? Май сме двама кьоравите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #5 Отговорено 8 Юли, 2009 Явно се наблюдава масово ослепяване. Или по-точно, колегата нещо е оплескал темата, ще взема да му вкарам едно айкидо! ] Чакаме снимките, кой знае сега какви зверове ще пусне тоз мишок! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #6 Отговорено 8 Юли, 2009 http://blog.vankata.be/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=airman=- 6 #7 Отговорено 10 Юли, 2009 Ей, тия линкове за снимките ги казвах 10 пъти май-май интернет-връзката ми от Дубай не е оптимизирана за форума - IPто ли ми се сменя през 3 минути, не знам, ама все ми казва "това не си ти, логни се" при всяко натискане на "публикувай поста)Ениуей, ето ги снимките на този линк, не са на зверове, макар че и такива имам Вие само чакайте да си купя кола и да й пусна снимките, че ако стане както съм го замислил - лелей!.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #8 Отговорено 10 Юли, 2009 май май.........хонди няма се видат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=airman=- 6 #9 Отговорено 5 Ноември, 2009 (Редактирано) Хонди няма да се видят, най-малкото щото темата е за фасилитис, не за коли. Освен това последното поколение Хонди някак ми падна в очите. Точно затова скоро ще видите едно адско Мицубиши (моето лично), само да ми остане малко време (от возене) да кача снимки и описание в "Кой какво кара", ха-ха-ха. А докато се мотах в Азия (идете в Камбоджа или Лаос - евтиния и приключения!)...: Глазгоу, Шотландия Луанг Парабанг, Лаос Ванвиенг, Лаос Редактирано 5 Ноември, 2009 от -=airman=- Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове