Jump to content
ivoivan

Акорд '99 гаснене при ниски обороти

Recommended Posts

Здравейте,от две седмици и аз вече се обзаведох с Хонда. Модела е Акорд, 1.6 бензин 115 КС, произведена 1999 г. Вече на няколко пъти ми изгасва когато колата се движи без газ (на скорост с натиснат съединител). Дайте съвет от какво може да е това?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмм... може всичко да е... Проверил ли си свещите? Филтрите сменени ли са ти?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знам че може да са много неща. Утре я карам в сервиза и се надявах някой да ме насоче за да си имам някаква идея. Утре ще сменям и филтрите. Като ме светнат какво е ще пиша.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам някакви колебания (засега гаснене не се е случвало), но от препратката личи, че не е добра идея човек да бърника ако не знае какво прави и как точно да го направи.Сигурно ако се изчистят дросела, колектора и IACV-то от замърсяванията ще се подобри значително стабилността на оборотите, но май е най-добре в сервиз. Там дори може да имат специални четки за почистване на дросел и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега прав си,макар че процедурата е лесна....за теб ще е плюс това да го знаеш....и аз имах същия проблем и запитване..колегите от форума обясниха как и кво се прави..и на края сам се справих.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах подобен проблем(понякога гаснех на светофарите)и днес бях тръгнал на елкон но по пътя реших да си купя нови кабели,сложихги и оборотите заспаха.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отзивчивостта на всички. Вчера ми смениха филтрите. От както я изкарах от сервиза не се е проявявал проблема. Вярно че става въпрос само за два дни, но за сега има "светлина в тунела" само с това да се размина.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...