_HAKERA_ 0 #1 Публикувано 5 Юли, 2009 Здравейте,Можете ли да ми кажете за каква кола, въдушният филтър ще стане и за моята.....1 аверче си купи за голфа (като моя, но малко по-малък) за 6лв. Отивам в същият магазин и там ми казва (на пътя) "Абе предполагам, че е около 20лв някъде"Това е нечовешко Разни ей такива неща могат да откажат човек от хубава хондичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miro772 0 #2 Отговорено 5 Юли, 2009 20 кинта го взех и азама тия работи трябваше да ги знаеш преди да вземеш колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_HAKERA_ 0 #3 Отговорено 6 Юли, 2009 За така да го кажем по-съществените неща ми е ясно, ама не очаквах че и задребните неща ще е така! Материята и изпълнението е едно и също......До колкото чух от братчеда и помпичката за водата за чистачките е скъпа А на другата кола (пежо 309) сложих от форд за 10-12лв, та и при хондата пак става този номер )))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #4 Отговорено 7 Юли, 2009 Колега дал си сигурно 10-на бона за туй ЦРВ и се чудиш как да спестиш 5лв от въздушен филтър. Изтупай го или го издухай и ще спестиш направо 20лв !!! Направо не ми се мисли какво става, като тръгнеш да сменяш масло или ремък ако ги сменяш въобще... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_HAKERA_ 0 #5 Отговорено 24 Юли, 2009 не е толкова проблема в няколкото лева. ама това за мен са измекярски изпълнение на тъпите българи.дай сега тоз като има такава кола, значи ще плаща за всяко едно нещо....Е, намерих си за CR-V за 8,5лв това вече е друга работа Маслото ми е Мобил, дадох 65лв ремъка ми е Mitsoboshi, ролката не помня не се прави икономия от всяко нещо........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове