Guest svetulcho #41 Отговорено 9 Ноември, 2005 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #42 Отговорено 9 Ноември, 2005 хм....20 коли...трябват още минимум 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Furious #43 Отговорено 9 Ноември, 2005 +1 и аз съм в играта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #44 Отговорено 10 Ноември, 2005 хм....20 коли...трябват още минимум 8 <{POST_SNAPBACK}> 28 ако искаме да напишем грозно HONDAИначе за едно Н с пръстена около него трябва да сметнем колко коли са нужни, особено за да стане готино !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #45 Отговорено 10 Ноември, 2005 (Редактирано) Батка...за последния човек дето си е сложил коментара...ние ще пи6ем HONDA а не емблемата...така че ни трябват 28 коли да го напишеме качествено...5 за H, 6 за O, 6 за N, 5-6 за D, и 5 за A-то....така че събирайте се...да направиме нещо яко !!!!!! живи-здрави.... Редактирано 10 Ноември, 2005 от HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #46 Отговорено 11 Ноември, 2005 И аз участвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #47 Отговорено 14 Ноември, 2005 Хммм....е какво излиза...фенклубът на HONDA в София неможе да събере 28 коли ??? Това ли искате да ми кажете ??? е браво...голям фенклуб сме значи....ае бе да му се невиди не са толкова много 28 коли ???? ае живи-драви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #48 Отговорено 14 Ноември, 2005 Еми пи4 аз като страни4ен наблюдател от ПРОВИНЦИЯТА не скивах никва организация.Ти постави въпроса принципно кой е навит,без дата и място ко о4аква6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #49 Отговорено 14 Ноември, 2005 Еми батка...как да насроча дата и място като ще дойдат 5 човека на кръст ??? само да се разкарваме...1-во да се съберем като бройка па после е лесно...нали народа казва "от една Хонда пролет нестава"...жив-здрав ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest XapBu #50 Отговорено 14 Ноември, 2005 бройката тука няма лесно да се събере- че колко хондаджии ползват интернет, пък и четат този форум - залепете по една обява с телефон в няколко хонда сервиза и правете списък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #51 Отговорено 15 Ноември, 2005 (Редактирано) бройката тука няма лесно да се събере- че колко хондаджии ползват интернет, пък и четат този форум - залепете по една обява с телефон в няколко хонда сервиза и правете списък <{POST_SNAPBACK}> Потребителите ни са написали общо 36506 мненияИмаме 1298 регистрирани потребителиНека се разберем за следващата среща, който си е измил колата - участва. Даже ако насилим Виктор да измие и неговата, може да съберем бройката Само измислете голям паркинг до висока сграда, от където можем да снимаме. Освен ако няма някой делтапланерист в клуба ... Редактирано 15 Ноември, 2005 от Magnum Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #52 Отговорено 15 Ноември, 2005 Може и на полигона който използвахме за срещи да платим 5 лв , да се излеем сички вътре и да се качим от оная високата зграда дето е до полигона непосредствено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #53 Отговорено 15 Ноември, 2005 Даже ако насилим Виктор да измие и неговата, може да съберем бройката Мисията невъзможна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #54 Отговорено 15 Ноември, 2005 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iXi #55 Отговорено 15 Ноември, 2005 И мен ме бройте ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #56 Отговорено 16 Ноември, 2005 оооооооощщщщщщщщеееееееее !!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #57 Отговорено 16 Ноември, 2005 що не пробваш да избереш местенце междувременно? Ще се съберем, не го мисли това, но като будител, намери място и ако има проблем говори със собственици или каквито там се намират за снимката от високо..... щото ако е Била или нещо подобно, няма много лесно да ни пуснат на покрива да снимаме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cheaty #58 Отговорено 16 Ноември, 2005 +1 и от мен!а по-конкретно за дата кога ще се разберем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове