Guest HONDA #1 Публикувано 30 Октомври, 2005 Докато си разглеждах линк4етата на хонда видях една снимка на един полигон събрани всички с колите си...хората са застанали между тях....абе една обща снимка на всички фенове с техните коли.... уникално ми се видя..та ако искате на следващото събиране да започнем да говориме от сега и всички от софия да разберат и да доидат поне 1 да се съберем ако не всички то поне поверчето да направим една обща голяма снимка...много ще е яко ако сте навити да започнеме да подсещаме колегите...и другия пут сички на една снимка..да няма после неразбрали...и може да е постнеме некаде после само хонди и фенове навити ли сте ?!?!? ае със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #2 Отговорено 30 Октомври, 2005 май си отсъствал от Националните срещи? в архивите ни има и такива снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #3 Отговорено 30 Октомври, 2005 Някои даже и по семейному са се издокарали: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #4 Отговорено 30 Октомври, 2005 Този с очилата ми е познат от някъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #5 Отговорено 30 Октомври, 2005 некъв амбриаж... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #6 Отговорено 30 Октомври, 2005 Неее говоря за снимка на софиянци...ама мнооого,а не 3-ма на кръст искам да кажа не6то от сорта на 30-тина човека от дале4е снимани си4ки заедно...мн.ще е якооо а ??? Живи,здрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #7 Отговорено 31 Октомври, 2005 <{POST_SNAPBACK}> Еее, това жълтото Лого вчера го мернах на магистралата. Движеха се под конвой с един Джаз. Фирмени - Иноксхром Якооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #8 Отговорено 2 Ноември, 2005 навити ли сте бе хора ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Furious #9 Отговорено 2 Ноември, 2005 навити ли сте бе хора ???? <{POST_SNAPBACK}> Аз съм ОК с идеята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov #10 Отговорено 3 Ноември, 2005 Вижте тук за идеяhttp://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=1121 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #11 Отговорено 3 Ноември, 2005 идеално според мене !! дали ще може да събереме хора за такова не6то ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #12 Отговорено 3 Ноември, 2005 да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #13 Отговорено 3 Ноември, 2005 Според първоначални сметки за да напишем HONDA ни трябват 28 коли minWho says we can't rule the world? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #14 Отговорено 3 Ноември, 2005 една национална среша върши добра работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #15 Отговорено 3 Ноември, 2005 Еми хора...почваме да се броиме всеки които е навит да напише единица само веднув да може да се преброиме...поства6 само "1" и почваме да търсиме място...в краен слу4й на божурище....но...да го направиме ще е маняшко почва се с броенето...пишете еденицииииии :dunno: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #16 Отговорено 3 Ноември, 2005 1-ясен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #17 Отговорено 3 Ноември, 2005 Е тва с мицо клубът е СУПЕР !!!!!!Викам и ние да опитаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #18 Отговорено 3 Ноември, 2005 аз га хонда съм писал ни съм ривал после! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #19 Отговорено 3 Ноември, 2005 10x Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #20 Отговорено 4 Ноември, 2005 Лощо няма.... може и на някоя Била... само трябва да измислим как ще ни пуснат на покрива за снимка....1-брой от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #21 Отговорено 4 Ноември, 2005 1 и от мен.Става и в двора на някое училище но някое от големите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #22 Отговорено 4 Ноември, 2005 Дали ше ни пуснат на пл. цар Освободител? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #23 Отговорено 4 Ноември, 2005 1 и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #24 Отговорено 4 Ноември, 2005 '1' Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #25 Отговорено 4 Ноември, 2005 1 и от мен макар напоследак да сам малко несериозвен по срещите .... тази идея е много добра и заставам зад нея с две ръце и една "В"ранжева ХОНДА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #26 Отговорено 4 Ноември, 2005 Аз мога да осигуря 4 коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zaro #27 Отговорено 4 Ноември, 2005 Идеята е много добра броите ме и мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #28 Отговорено 4 Ноември, 2005 (Редактирано) айде хора...11 4овека сме...давайте....разпространявайтееее щотото трябват коли...и да търсиме място...аз ходих до Горубляне на паркингите на тировете..ма нестава... на Божурище дали ще стане или...? за сега 11 човека...може и да стане... Редактирано 4 Ноември, 2005 от HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #29 Отговорено 4 Ноември, 2005 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buddi5 #30 Отговорено 4 Ноември, 2005 (Редактирано) само кажете каде и кога Редактирано 4 Ноември, 2005 от buddi5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #31 Отговорено 4 Ноември, 2005 само кажете каде и кога <{POST_SNAPBACK}> и от мен 2 + Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #32 Отговорено 5 Ноември, 2005 15 човека сме за сега...трябват 28 коли...и място...мислете и даваите идей живи-здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #33 Отговорено 5 Ноември, 2005 еми и аз съм за нищо че напоследък нямам време за интернет и коли то тия жени:D1 и от, мен даже 2-ма сме с едно аверче като се замисля! 0888919007 ако все пак не видя че сте се разбрали тука във форума за конкретна дата и не потвърдя! иначе ще гледам да гледам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #34 Отговорено 5 Ноември, 2005 +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer #35 Отговорено 5 Ноември, 2005 Абе идеята ви е много готина, ...само да питам пича, който предлага "Божурище" за реализация на тази идея как мисли да снима отгоре всички тези коли, като на тая пуста ветровита ливада най-високото нещо е може би някой храст Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #36 Отговорено 5 Ноември, 2005 1 и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #37 Отговорено 6 Ноември, 2005 хора трябват ни хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest XapBu #38 Отговорено 6 Ноември, 2005 с кеф щях да се вкюча, но не съм в България Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #39 Отговорено 7 Ноември, 2005 "ще гледам да гледам" и "хора трябват ни хора "хаха sorry за off topic-a но не се сдържах.......... явно някои са имали оиянски вечери....значи оставям телефон ако случаино пропусна като се разберате впрочем още едно приятелче ще доиде така че сме две коли ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iSpider #40 Отговорено 8 Ноември, 2005 1 и от мен ако е в почивни днимного яка идея и да пуснете темата най-горе като се съберем че да не забравя хехе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове