Guest suhoi #1 Публикувано 29 Октомври, 2005 Сменях свещи и какво ли не-но на 2 ри цилиндър свеща не ще да работи.Дава искра от лулата но свеща (или цилиндъра)не иска и да чуе.Давайте АКЪЛ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER #2 Отговорено 30 Октомври, 2005 Сменях свещи и какво ли не-но на 2 ри цилиндър свеща не ще да работи.Дава искра от лулата но свеща (или цилиндъра)не иска и да чуе. Давайте АКЪЛ <{POST_SNAPBACK}> Аз имах подобен проблем с моита.На втори цилиндър свеща ми беше постоянно мокра,нямаше добро изгаряне.Сменях свещи правих диагнастики и центровки и накрая бате Омбре ми я оправи.Оказа се,че ми е духнала гарнитура на смукателния колектор,сменихмея и заспа.Какви са ти точно симтомите как работи мотора имали прекъсване,претрисани и др. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest suhoi #3 Отговорено 30 Октомври, 2005 Сменях свещи и какво ли не-но на 2 ри цилиндър свеща не ще да работи.Дава искра от лулата но свеща (или цилиндъра)не иска и да чуе. Давайте АКЪЛ <{POST_SNAPBACK}> Аз имах подобен проблем с моита.На втори цилиндър свеща ми беше постоянно мокра,нямаше добро изгаряне.Сменях свещи правих диагнастики и центровки и накрая бате Омбре ми я оправи.Оказа се,че ми е духнала гарнитура на смукателния колектор,сменихмея и заспа.Какви са ти точно симтомите как работи мотора имали прекъсване,претрисани и др. <{POST_SNAPBACK}> Точно така-има претрисане,прекъсва и въобще си е е...ло майката......жалкото е,че нямах парите,когато ти продаваше твоита;(А също така гори и масло яко и всичкото това при компресия 12. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #4 Отговорено 31 Октомври, 2005 Гарнитура на всмукателен колектор е 20 лв. нова не се сменя и много трудно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове