Jump to content
qko_honda_crx

Хонда црх 2 ген на части

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Всичко е в наличност д16 а8 двигател..претропал но има доста работи по него за взимане...купето още стои цяло..продава се и нитро система на Нос.

тел.0893 654 680

03.07.2009

Значи продадени са следните работи:

Предните калници,задна дясна лаисна,задна ублегалка на седалката,задна кора и крило.Честито на колегитеsmile.gif

Редактирано от misho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все още доста работи стоят по колата..врати..предния капак и прочие.....както и по д16 а8 двигателя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С извинение,някои колеги са закъсали с парите но както и да е все още всичко си стои по колата без гореупоменатите неща...подкалниците си стоят,предните седалки са тапицирани в кожа и си струват вниманието,вътрешния интериор не е пипнат,амортисьори дискове всичко е в наличност..въобще по окачването нищо не е пипнато.Продавам и нитро система на Нос-450 лв мокра.делко и стартер от д16 а8 също в наличност.тел:0893654680

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към гореспоменатите работи,сега вече липсват лява шофьорска врата,дясно задно странично,стъкло,средната конзола за парното...и да спомена колата е преди феиса,и е д16 а6,и е без мотор,които е суапнат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко все още стои..както си е..доста колеги се обадиха,но момчето което по принцип ми разглобява по колата беше извън страната...и от моя страна се получиха доста неща в застои..предни задни дискове всичко е още на мястото си,фарове,оригиналното крило...компютър от д16а6,блок от д16 а8,всмукателни и испускателни също,стартер,динамо,шибедах...табло и тем подобни.....тел.0893 654 680

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така ...към всичко това прибавям че има и глава оборудвана от д16а8,скоростна кутия пак от д16 а8...имам за продаване и лети джанти 15-ки,предните са леко одрани...но се оправят..цена 150 лв..незнам как се качват тука снимки..които е заинтересован да си даде емаил колеги.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На всички ви пожелавам безавариини,но все пак на които му трябват части за рекса да пиши на лични или да звънка на тела.Имам и оригиналното крило на рекса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

така рекса откъм ходова част предна задна всичко си е на мястото....фарове, стопове също,още се продава нитро на Nos,мокро.....преден капак без гърбицата е ......задна врата...дясна предна врата оборудвана....дясно огледало...сервото си стои ...табло..всичко си е на място...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все още всичко е в наличност.......имам и скоростна кутия от д16а8,глава от д16а8.0893654680.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все още всичко си стои по колата колеги.....опс шибедаха не е в наличност.....:angry:)0893654 680.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

все още цялата ходова част си стои на място......по купето табло и тем подобни са в наличност......предните и задните калници ги няма...задните са уговорени.........продава се каретата с полуоските и скоростната кутия за д16а8 за 300лв без уговорки.....тел.0893654680.....стопове и фарове също в наличност.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

опс ...все-още всичко в наличност,да добавя и предна дясна врата оборудвана,предно дясно огледало,предни и задни спирачни дискове и апарати,шенкели,носачи...всичко е в наличност,...преден капак перфектен(без гърбицата)...и още куп работи за които не се сещам....няма радиатор и нещата по инсталацията.Продават се и джанти леко одрани отпредцена за джантите -100лв(15-ки).тел.0893654680 ...или на лични.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това което съм писал в предните теми на обявата си е така...Нитрото си стои за продажба(300лв на Нос-мокро без бутилка)които се интересува имам и снимки...скоростна кутия от д16а8.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...