Jump to content
ManUtd

Съвет за покупка една кола

Recommended Posts

Здравейте,ходих да гледам един сивик и имам няколко въпросасивика е 97, 1.4, от австрия, англичанка, клима, ел. пакет, 175 хил.км - 4000лвличи си, че е удряна ... предна дясна врата като се затвори има малка разлика там, където се събират вратите и предните 3 прозореца са с различни номера, преден десен фар е новмайстора, който идва с мен каза, че двигателя е наред и лонжера изглежда добре и ... тампон на двигателя също, всмисъл вика може да не е нещо сериозно, има лепенка да мине преглед през 2009 и вика, че вероятно е правена там, а не тукане му отбирам много много и затова някой съвет дали да се занимавам с тази кола, че утре или във вторник се разбрах да я водя на сервиз да погледнат отдолуЛек ден!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега, огледй се във раздел продава автомобили. има достатъчно добри коли на добри цени. със сигурност ще са доста по гледани и подържани от продаваните на горубляне и пр.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И да е била удряна, ако е направена добре, и след прегледа в сервиза всичко е ок, мисля че няма за какво да се притесняваш. Успех в търсенето все пак, ако не вземеш тази.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мда отидох днес и ... ами то няма номера ... как ще я караш, ей тука да я вдигнем на платформата да я погледнете и ... се отказах@teror1sta чел съм темата градски споко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...