Борислав 23 #1 Публикувано 27 Юни, 2009 Здравейте. Искам малко информация за газова уредба. Реших да аи сложа газ на Акорда и ме интересува каде в Пловдив монтират качествено газова уредба.Двигателя ми е F20B6 2.0 кубика 147 коня. Искам да знам как работи този двигател с газ има ли някакви проблеми или е ок. Ако има колеги с този двигател и са на газ да кажат как е ще ми е от полза.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #2 Отговорено 27 Юни, 2009 Мисля че темата ти не е за тук , давам ти телефон на кадърни пичове при които съм правил три коли включително и сегашния акорд,добри са но са в Пазарджик-0886315734 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #3 Отговорено 27 Юни, 2009 Мисля че темата ти не е за тук , давам ти телефон на кадърни пичове при които съм правил три коли включително и сегашния акорд,добри са но са в Пазарджик-0886315734Благодаря ще го имам в предвид но търся в Пловдив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #4 Отговорено 27 Юни, 2009 на последния светофар, излизайки от Пловдив, посока Асеновград, свиваш в ляво и тръгваш покай Тракия.Преди огромния паркинг на тролеите има един сервиз в дясно(влиза се отстрани).Момчетата са супер кадърни,и разбират доста(така знам от много познати, аз лично нямам опит с газовото от тях, а и не искам да имам ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #5 Отговорено 27 Юни, 2009 Баси как му обясни официалния сервиз на BRC само... некво сервизче там, дето май разбират... http://www.brc.hit.bg/plovdiv.htm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #6 Отговорено 1 Юли, 2009 Незнам вече кого да слушам всеки казва различно. Не става вапрос за парите искам да стане както си му е реда да нямам никакви проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #7 Отговорено 2 Юли, 2009 Незнам вече кого да слушам всеки казва различно. Не става вапрос за парите искам да стане както си му е реда да нямам никакви проблеми.колега знам едно сервизче където ми го препоръчаха и казаха че много добре работят момчетата и аз съм с акорд и мисля там да ходя.начи намира се на пазарджишко шосе срещу алати,кеъдето обръщат автобусите.ако ходи6 пиши че аз още не съм събрал кинти и ще отложа за сега.бащата ходи при тях и каза че е супер доволен той е със сивик обаче.дано съм помогнал ако искаш мога да ти дам и телефони но утре защото визитката остана в колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #8 Отговорено 3 Юли, 2009 Незнам вече кого да слушам всеки казва различно. Не става вапрос за парите искам да стане както си му е реда да нямам никакви проблеми.Аз ти дадох идеален вариант, който е проверен - вече 25 000 км си карам акорда на газ монтирана при въпросните ,пичове кво се чудиш или те мързи да се разкараш 30 км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #9 Отговорено 3 Юли, 2009 (Редактирано) Благодаря ви момчета просто проучвам нещата. Искам да взема правилното решение. Ок за Пазарджик но те остават в краен случай. Неми се тарчи постоянно до там ако се получи проблем. Искам да намеря майстори в Пловдив защото времето ми е ценно и немога да се разхождам по всяко време. Редактирано 3 Юли, 2009 от Борислав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #10 Отговорено 3 Юли, 2009 Боби, в неделя на месечната щи вкарам някои идеи по въпроса... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ocean 2 #11 Отговорено 10 Юли, 2009 Благодаря ви момчета просто проучвам нещата. Искам да взема правилното решение. Ок за Пазарджик но те остават в краен случай. Неми се тарчи постоянно до там ако се получи проблем. Искам да намеря майстори в Пловдив защото времето ми е ценно и немога да се разхождам по всяко време. [/quotАс съм със СИМГАС сервизът им е по пътя за митницата в ляво има един завод с качен на високо рекламен мотукар,та в двора на завода са газаджиите.Тарчал съм там само за горивният филтър,на 10хил.км. трябва нов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lensman 0 #12 Отговорено 4 Юни, 2010 Здравейте. Искам малко информация за газова уредба. Реших да аи сложа газ на Акорда и ме интересува каде в Пловдив монтират качествено газова уредба.Двигателя ми е F20B6 2.0 кубика 147 коня. Искам да знам как работи този двигател с газ има ли някакви проблеми или е ок. Ако има колеги с този двигател и са на газ да кажат как е ще ми е от полза.Благодаря предварително.В кючук париж има едни момчета,до събота пазара,'Ласков газ'до колкото знам е един от първите в Пловдив,които се занимава с газови уредби. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #13 Отговорено 7 Юни, 2010 Мисля ,че най добрият варянт ще ти го каже Майната и това е Веско,по пътя за рогошко шосе след кръстовището в дясно и навътре.Момчето е много в час и наистина ги усеща нещата.Щом е сложил газова на лексуса на Майната и той не се е оплакъл значи е идеално майсторчето.Успех Боре,и пиши какво си решил и как е като си газифициран,че и ние с акордионите да имаме инфо по нещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #14 Отговорено 7 Юни, 2010 Мисля ,че най добрият варянт ще ти го каже Майната и това е Веско,по пътя за рогошко шосе след кръстовището в дясно и навътре.Момчето е много в час и наистина ги усеща нещата.Щом е сложил газова на лексуса на Майната и той не се е оплакъл значи е идеално майсторчето.Успех Боре,и пиши какво си решил и как е като си газифициран,че и ние с акордионите да имаме инфо по нещата.Ако говорим за същатия сервиз на рогошко след прелеза в дясно дето слагат тартарини по добре недей, аз се опарих от него изпарителя е много зле и никой не иска да го ремонтира, както писах по горе до алати сервиза момчетата си знаят работата и нямат грешка,но ти си решеваш Успех колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #15 Отговорено 8 Юни, 2010 Мисля ,че най добрият варянт ще ти го каже Майната и това е Веско,по пътя за рогошко шосе след кръстовището в дясно и навътре.Момчето е много в час и наистина ги усеща нещата.Щом е сложил газова на лексуса на Майната и той не се е оплакъл значи е идеално майсторчето.Успех Боре,и пиши какво си решил и как е като си газифициран,че и ние с акордионите да имаме инфо по нещата.Ако говорим за същатия сервиз на рогошко след прелеза в дясно дето слагат тартарини по добре недей, аз се опарих от него изпарителя е много зле и никой не иска да го ремонтира, както писах по горе до алати сервиза момчетата си знаят работата и нямат грешка,но ти си решеваш Успех колега Колега явно не говорим за един и същи човек,там мисля че са 3 клетките занимаващи се с монтаж на газ,затова съм посочил име на момчето.За повече инфо Майната ще ви даде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове